Първи СНИМКИ на лунното затъмнение. Променя се съдбата на 4 зодии

Не пропускайте да ги видите

Първи СНИМКИ на лунното затъмнение. Променя се съдбата на 4 зодии | StandartNews.com

Meteo Balkans пусна във фейсбук първи снимки на лунното затъмнение. За отрицателно време те събраха стотици харесвания.

В същото време астролози обясниха, че лунното затъмнение променя съдбата на 4 зодии

ТЕЛЕЦ - Лунното затъмнение е в техния знак. На фокус са начинът, по който изразяват себе си, необходимостите им, желанията им. Как могат да живеят по-пълноценен живот, такъв, от който са доволни? Трябва да си отговорят на това. Може да трябва да премахнат от живота си връзките и контактите, свързани със страх, липси и недостиг. Сега осъзнават от какво имат нужда. Нека обърнат голямо внимание на желанията си. Да поставят себе си на първо място.

ЛЪВ - Искат повече стабилност и задоволеност, що се касае до професионалния им живот. Може да получат внезапни признания и похвали, що се касае до кариерата. Или да направят значими промени, които подкрепят нуждата им от успех в работната сфера. Как да постигнат повече сигурност, що се отнася до публичния им имидж? Трябва да си отговорят на това. Да помислят от какво се нуждаят, за да се чувстват в безопасност, сигурни и подкрепяни в професионалната сфера.

СКОРПИОН - На фокус са романтичните връзки. Нека се отдадат напълно на хората, на които могат да разчитат и които ги подкрепят. Скорпионите винаги са предпазливи, но затъмнението ги окуражава да излязат от зоната си на комфорт и да се оставят в ръцете на тези, които им предлагат комфорт и ги карат да чувстват радост. Може да се покажат като по-уязвими пред другите. Но това им напомня колко важни са дълбоките, сериозни връзки, за да се чувстват добре Скорпионите.

ВОДОЛЕЙ - При тях вниманието и усилията ще са насочени към семейни и домашни въпроси, към комфорта, който им носи дома. Може да не се чувстват много социални, но ще се чувстват прекрасно вкъщи. Може да помислят върху това как да внесат повече радост и наслада в дома. Доволни ли са от средата около тях сега? Ако не, трябва да направят някои поправки в семейната и домашната сфера.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай