Панайот Панайотов отвръща на удара. Сразява Кичка

Певецът готви две големи изненади

Панайот Панайотов отвръща на удара. Сразява Кичка | StandartNews.com

Панайот Панайотов отвръща на удара на Кичка Бодурова. Той прави концерт в „Кино Кабана“ в София, след като двамата се скараха заради рецитала ѝ в Бургас. Певецът съобщи, че прави нова песен, в която ще присъства фразата „мижав интерес“, станала истински хит в социалните мрежи, съобщи Лупа.бг.

Парчето ще е една от изненадите в концерта му на 10 август. Така естрадните динозаври наливат масло в огъня на срамната война помежду си, която очевидно скоро няма да затихне.

Враждата между Панайот и Кичка роди реплика, която ще живее дълго – „поради мижав интерес“. Изразът стана култов след скандал между Панайотов и Кичка. Фразата бе използвана от певеца, за да обяви, че няма да пее на концерта на колежката си Бодурова в Бургас.

Според нея пък причината да не участва е грубото му отношение и горивото, за което той искал да му бъде платено. Тя каза още, че Панайот наричал нейни колеги „сульо и пульо“, което смятала за израз на грандоманщина.

„Такива случки, инфекции между нас в шоубизнеса, се случват на годината няколко пъти, защото едни казват едно, а други не си удържат на думата. Всеки иска място под слънцето. Това е шоубизнес“, обясни Панайотов защо се е стигнало до свадата с колежката му.

Той отрече цената на горивото да е причината за скандала. Тук става въпрос за принципи, добави той и обясни, че фразата „поради мижав интерес“ му е дошла на момента и се радва, че има такава бурна реакция в социалните мрежи.

„Аз трябваше да бъда специален гост на този голям концерт на Кичка Бодурова в Бургас. Но така съм решил, така съм постъпил, защото мога. А и видях в интернет скица на салона и продажбите за концерта бяха много мижави. Дано вече всичко да се е напълнило и да е друга ситуацията, но тогава на мен така ми дойде, така ми текна“, обясни още Панайотов отказа си да участва.

От „Кино Кабана“ в столицата казват, че за концерта на Панайот Панайотов всичко е продадено и няма нито един свободен билет, а 1800 души са заявили интерес при капацитет 20-150 седящи места и още толкова правостоящи./

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай