Падна тайната! Колко пари хвърли Софка за сватбата на Лоренцо

Всичко е изпипано до последен детайл

Падна тайната! Колко пари хвърли Софка за сватбата на Лоренцо | StandartNews.com

Поп фолк изпълнителката Софи Маринова е приключила с приготовленията около сватбата на Лоренцо. Синът и ще се задоми в края на месец ноември. Бъдещата му жена се казва Мария и е от Етрополе, пише "България Днес"

Дуетната половинка на Слави Трифонов е избарала всичко до последния детайл около тържеството, което ще се проведе в Правец. Софка е платила капаро в ресторанта, където ще бъде големият купон. Плеядата от звезди пък, които ще се грижат за доброто настроение на ромската фамилия, вече е дала положителен отговор на Софка. Глас на сцената ще вият Преслава, Коцето, Устата и още много други, с които Софка е близка приятелка. 

Роклята на булката Мария също отдавна е купена. Хотелът, в който гостите ще спят след тежката вечер, вече е запазен и е платено капаро. Целият комплекс е резервиран от Маринова за най-важния ден в живота на единственото й отроче. Цялата сватба ще струва повече от 100 бона на Софка. Въпреки баснословна сума Маринова е готова да извади дори и повече, за да направи тържеството на Лоренцо и любимата му епично и незабравимо. Ромската перла много харесва избраницата до наследника си. Софка отдавна я познава, тъй като тя живее близо до семейната къща на ромската перла. На всичкото отгоре бъдещата жена учи заедно с Лоренцо няколко години в местното училище в Етрополе.

В същото време и Софка се носи на крилете на любовта. След като най-сетне се раздели с голямата си страст - Гринго, Маринова се хвана с бизнесмен. Богаташът променя изцяло представите на Маринова за семеен живот и ромската перла не е очаквала, че може да бъде толкова щастлива, колкото е в момента.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай