Откриха изчезналото вчера дете

Малчуганът е жив и здрав

Откриха изчезналото вчера дете | StandartNews.com

Бургас. Изчезналото 3-годишно дете от сунгурларското село Пчелин е открито в добро състояние, съобщиха от регионалното МВР.

Детето е намерено в 19,10 часа на около 7 км северно от село Пчелин в района на стара изоставена чешма, разположена в бившето село Каменско.

Открили са го доброволци от село Манолич. В издирвателната акция са се включили почти 180 души, сред които полицейски и горски служители, доброволци от селата Манолич и Пчелин, „Гранична полиция" и хеликоптери. Използвани са уреди за нощно виждане и кучета.

Липсата на детето е установена в четвъртък от родителите му, които са го видели за последно около 13 часа. Малчуганът си играел на селския двор. Минути по-късно вече го нямало. Близките му започнали да го търсят, обиколили къщата и комшиите, но от детенцето нямало и следа. Около 15.30 часа подали сигнал в полицията.

Изчезналото дете е син на 38-годишната Джумбюл Низам и 45-годишния й съпруг Евгин Низам. Семейството живее в село Манолич, но от няколко дни пристигнало на гости на роднините си в село Пчелин.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай