От Джизъса до Благо Монетата

От Джизъса до Благо Монетата | StandartNews.com

Обувките на Бекъм се оказаха големи за Георгиев

Животът на Благой Георгиев спокойно може да бъде разказан в типичен за латиноамериканските страни сериал. В последния за сега епизод юношата на "Славия" сложи черешката на тортата като издълба с монета една от колоните на Колизеума в Рим. С това си действие е възможно Джизъса, както го наричат, да попадне и в затвора. Но за да се стигне до тук, Благо извървя дълъг път на любовни драми, изневери, татуси, много и малко гел - въобще от една от най-големите надежди на българския футбол, той се превърна в олицетворение на "чалгарщината", която е на път да съсипе футбола ни.

Пищните красавици, с които Джизъса, но не Исус от Назарет, а от "Овча купел", е имал вземане даване не са никак малко. Гимнастичка Христина Витанова е най-сериозната приятелка на Благо. Тя е и майка на двете му деца - Йоана и Давид. Красавицата обаче стана пряк свидетел на грубостта на футболиста на "Рубин".

Той я заряза бременна в петия месец

с Йоана на връх Бъдни вечер. Не след дълго колоритния Георгиев се хвана с певицата Лияна. Заедно прекараха около 6-7 месеца. Роденият в Пловдив футболист признава, че всъщност с нея е бил истински влюбен. Когато всичко между тях свършва, Благо отново се връща в леглото на Христина, която е луда по него. Според запознати Благо е бил подлаган на невиждан тормоз от страна на бившата гимнастичка, която му се е обаждала през минута, за да следи какво прави. Те успяват да позакърпят нещастните моменти, като дори си правят второ дете - Давид. Мъжката рожба обаче също не можа да спре желанието на Благо да хойка с разни красавици, които му се лепят като мухи на мед. Халфът никога не си е правил труда да сваля повече от тях. Просто те сами са правили всичко възможно, за да се напъхат в кревата му. Благо от талант се превърна в калпав клонинг на Дейвид Бекъм. Английският идол изигра лоша шега на куп родни футболисти, които се втурнаха да го имитират. Прически, татуировки, стилни дрешки и скъпи коли. Но за разлика от Дейвид, нашите "величия" забравиха как се рита топката. Важното за тях бе да въртят пачки, мацки и да си разменят коли като в детската градина.

Благой се забрави в ролята на секссимвол

Той се принизи до ниво на богаташки лигльо и се хвана с изхвърлена от бизнесмен мацка - Биляна Евгениева. Така окончателно удари дъното и Христина го изгони завинаги, отказвайки отново да прощава кръшканията му и да става за смях пред цяла България. Във всичките си връзки - кои за ден, кои за години, Джизъса предпочете да е "отдаден" на Бога повече отколкото на партньорките си. Халфът постоянно си татуира разни религиозни символи, които обаче изобщо не прилягат на неговата любов към нощния живот. Макар че не посяга към чашката. Посещенията му в дискотеки и барове обаче са повече от головете му в последните години. Славата му на плейбой му помогна да не изпадне и в пълна забрава. Особено след като успя да

влезе и в живота на ученичката Куини-Алис

Връзката им беше обаче повече от драматична. Редовният номер на Благо отново влезна в действие и той остави хубавицата дни преди абитуриентския й бал. Явно с годините хлапакът в него порасна и той се превърна във верен мъж. Сега той сваля звезди на силиконовата рускиня Есмер Омерова. Двамата изглеждат наистина влюбени и още на втория месеца обявиха, че ще се женят. Разходки до екзотични и исторически дестинации и подаръци, които Джизъса прави на Есмер ни заляха от мрежата. Там той нарича танцьорката "Моят ангел", а тя него - "Моят герой". Георгиев дори шокира с клип, на който учи Есмер да пее роден "хит": "Гуци, гуци".

"Той настина се отклони от правия път", заяви един от хората, които го познават най-добре - Венци Стефанов. Именно той благодарение на връзките си спомогна на Благо да се сдобие с дебела банкова сметка. Първо го пласира в Испания, после в "Цървена звезда" и "Дуисбург", за да се стигне до удара на живота и за двамата - "Терек". "Славия" прибра добри пари, както и Благо. Георгиев се напъна и стана любимец на Рамзан Кадиров. Но и тази любов свърши и през 2013 г. се озова в "Амкар". "Не мога да определя кога точно се случи това. Той беше, а всъщност продължавам да смятам, че е добро момче. Но многото пиари, реклами му влияят. Той е много набожен. Но ми се струва, че

прекалено много парадира с вярата

Това трябва да е нещо лично, което да пазиш в себе си. Аз не помня кога за последно му видях снимка по екип", добавя шефът на "Славия". "Желая му да се вземе в ръце. Той има златни дечица. За това трябва да се стегне и да им осигури нормално бъдеще. Иска ми се да вярвам, че Благо ще се кротне и ще се съсредоточи върху футболната си кариера", завърши още Стефанов.

Татусите също са неизменна част от живота на Георгиев. Откакто е в Русия - през 2009 г., българинът печели всички класации за най-изрисуван играч. Но още се чака да спечели някоя и друга купа. Ако не иска да го помнят само с простотиите извън терена, които заличиха парите, които пръска за благотворителност и строенето на храмове. Защото вече е на път за загуби и прякора си Джизъса за сметка на далеч по "простите" Благо Колизеума или Монетата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай