Охранител на Алла Пугачова спасява очите на Галкин

Охранител на Алла Пугачова спасява очите на Галкин | StandartNews.com

Алик Гулханов от години охранява не само руски, но и световни звезди, които гостуват в Москва. 42-годишният здравеняк е спасявал от нападения Алла Пугачова и Максим Галкин от покушения. Пред "Експрес газета" Алик разказва уникални случаи. "Излизаме от ресторант, придружавам Алла до колата, тя сяда отзад и в този момент от мястото на шофьора се чува женски глас: "Гад, ще те науча аз теб". Докато изкараме госпожичката от автомобила, тя беше успяла да сграбчи кичур от косата на Алла и да разкъса дрехата й. Вмъкнала се, докато нашият шофьор излязъл да пуши."

Атаката срещу Галкин пък се случила в Сочи - дошла от фанатичен фен на Пугачова, при това физик. Мъжът цял ден следил звездната двойка и на стълбите пред хотела решил да се разправи с Максим. "Първо помислих, че се приближи за автограф. Но за части от секундата извади крик и замахна към очите на Максим. Мигновено го ритнах през краката и го свалих на земята. Иначе днес Галкин щеше да е сляп", разказва Гулханов.

Телохранителят споделя и друга интересна история - как Жан-Клод ван Дам и Ерик Робъртс пушили в Русия... чай. "С Ван Дам беше особено тежко. Той пристигна почти не на себе си. Отведоха го първо в хотела, после на официалното събитие. Докато се разхождахме покрай Москва река, той извади от калъфа си за очила цигара и с гордост ми я показа - виж как прекарах вашите митничари. След това започна да дими, мислейки, че пуши трева. И само аз знаех, че на летището приятелите граничари бяха заменили цигарата му с марихуана с листа от чай. През всичките останали дни аз го снабдявах с подобни цигари и той хвалеше руската "трева". А колегите се мръщеха и запушваха носовете си. Срещу Ван Дам имаше и опит за покушение. На входа на хотела разярен фен хвърли по него стъклена бутилка. Едно от моите момчета прикри с тялото си актьора и шишето го удари по врата. Бързо вкарахме Жан-Клод в колата и той дори не забеляза какво се е случило. Когато Ерик Робъртс пристигна в Москва с жена си, не искаше да слезе от стаята си за пресконференцията, докато не им занеса трева. Рецептата с черния чай пак свърши работа. След срещата с журналистите Робъртс ме потупа по рамото: "Благодаря, братле! Вашата трева е най-якото нещо, което съм пробвал досега".

На Алик понякога му се налагало да изпълнява и далеч по-приятни задължения. Орнела Мути долетяла в Русия с охранител гей. "Липсваше й мъжкото внимание - не можех да не забележа томителния й поглед. Вечерта преди да си замине, я придружих до стаята, а тя ме притисна и впи в мен устни... На сутринта я изпратих на летището с букет цветя, който тя отнесе в Италия", споделя Гулханов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай