Рокада в bTV! Кои са новите водещи на “Тази събота и неделя”

Те стартират от 9 септември

Рокада в bTV! Кои са новите водещи на “Тази събота и неделя” | StandartNews.com

Журналистите на bTV Новините Бесте Сабри и Митьо Маринов ще водят сутрешния уикенд блок „Тази събота и неделя“ от 9 септември.

Двамата ще представят авторски прочит на актуалните и любопитни теми от обществено-политическия живот в страната всяка събота и неделя от 7:30 до 11:00 часа. Актуалното предаване влиза и в нов дом – изцяло нов модерен студиен комплекс, който ще посреща всички събеседници и най-вълнуващите теми от седмицата.

Бесте Сабри и Митьо Маринов са сред най-перспективните и отличавани млади журналисти в редакцията на bTV Новините. Бесте се присъединява към медията през 2020 г. и бързо разкрива таланта си да улавя и пресъздава човешките истории и съдби с емпатия и журналистически професионализъм. За своята работа при отразяването на тежкото земетресение в Турция, Бесте получава редица награди и отличия през 2023 г. Митьо Маринов е политически репортер. Той става част от bTV Новините през 2022 г. и успява за кратък период от време да създаде редица интересни репортажи и материали за действията на българските законотворци и политици, като е предавал международни събития от Република Северна Македония, Италия, Румъния, Обединените Арабски Емирства.

Водещите и екипът на „Тази събота и неделя“ се местят и в ново студио, откъдето ще представят по развлекателен начин всичко най-любопитно от ежедневието, от първото сутрешно кафе на зрителите, през темите за общество, политика и култура, до обедните новини. Новият декор и обзавеждане са създадени с устойчиви природни материали в унисон с концепцията на bTV Media Group за ефективно, екологично ориентирано ESG управление

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай