Бомба от Мария Силвестър! Връщат на екран любимо шоу

За радост на зрителите

Бомба от Мария Силвестър! Връщат на екран любимо шоу | StandartNews.com

Предаването, което всички зрители на бТВ харесваха - "Бригада нов дом", се връща на екран. Това обяви сензационно на партито на медията по случай откриването на новия телевизионен сезон неговата чаровна водеща Мария Силвестър
 

Преди няколко дни изкусителната тв водеща с фатално сини очи се изпусна и хвърли бомбата, че отново ще е на екран, но без да споменава никакви подробности. Е, тя няма да води "Стани богат", където се появи неотдавна като заместник на Михаил Билалов, но ще влезе в познатата територия на "Бригада нов дом".

"Няма да водя "Стани богат", но "Бригада нов дом" се завръща", заяви щастливата Мария пред всички на снощния купон на медията.

Факт е, че предишните пет сезона на "Бригада нов дом", което съчетава социалната тема за хора с проблеми с тази за ремонти и обзавеждане, белязаха голям успех, а какво ново ще се случи сега, тепърва ще разбираме.

Любопитен момент е, че малко след като потвърди голямата новина за завръщането си, Силвестър подкани и новите шефове в "Мастър шеф" да опитат непознати коктейли, и да познаят съставките им, пише show.blitz.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай