Нови семейни войни в Hell’s Kitchen

Шеф Ангелов постави високи изисквания към Синия отбор с мастърклас на световно ниво

Нови семейни войни в Hell’s Kitchen | StandartNews.com

Безпощадното предизвикателство в Hell’s Kitchen България изправи готвачите със сини куртки един срещу друг в ожесточена битка с директни номинации. Недостойното представяне на Денислав доведе до нови семейни войни в четвърти сезон на кулинарното риалити по Нова.

Денят на участниците започна с игра на клошове, която изпита паметта и бързината на двата отбора. Те се бориха за съвпадения на допълнителните съставки, които трябваше да съчетаят в чиниите си. В готвенето Сините претърпяха тотален разгром, поради  впечатляващите попадения в ястията на Червените и мъжете трябваше да премерят сили в индивидуална задача за доказване.

Шеф Ангелов постави високи изисквания към Синия отбор с мастърклас на световно ниво, воден от майстора на кулинарната катана шеф Нодзоми Фурутани. Той демонстрира на Сините претенденти за кулинарна слава как се приготвя традиционно тристепенно меню с японска прецизност и фин усет към детайла. Прилагането на записките от урока в кухнята обаче се оказа почти непостижимо, но категоричния провал на Денислав за втори път му осигури участие в тежък двубой срещу съпругата му.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай