Нова рокада в Би Ти Ви! Кой се завръща след 9 години

Промени в "Гласът на България"

Нова рокада в Би Ти Ви! Кой се завръща след 9 години | StandartNews.com

Пореден нов треньор влиза в предстоящия сезон на "Гласът на България". Не кой да е, а Миро се завръща в състава на шоуто 9 години, след като от самото начало на излъчване на предаването в България, в продължение на три сезона, бе на треньорската позиция и изведе до победа Ивайло Донков, който стана „Гласът на България“ в сезон 2.

„Да съм отново на “треньорския” стол е предизвикателство! Вярвам в таланта, вярвам в дързостта на младостта и вярвам в предаването на знания. Тази година ще бъде голяма. Вълнувам се да те срещна!“, споделя вълнението си Миро преди да стъпи отново в обичаното музикално шоу.

Тази есен предстои специалният юбилеен сезон на “Гласът на България” - с още повече изненади, емоции и обрати във всеки един от етапите на шоуто.  Конкуренцията между треньорите ще е оспорвана, а от екипа на предаването издават, че на сцената ще стъпят нечувани гласове, които бързо ще се превърнат в любими на зрителите. Победителят в музикалното риалити ще грабне наградата от 50 000 лв. и титлата „глас на България“.

До момента, освен Миро, треньорско кресло в новия сезон ще заеме и поп дивата Мария Илиева, а кои ще са останалите треньори ще стане ясно съвсем скоро.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай