Нов живот за Мими Иванова. Смени си лицето (Уникални снимки)

Няма да познаете примата на родната естрада, която годи 80

Нов живот за Мими Иванова. Смени си лицето (Уникални снимки) | StandartNews.com

С нова визия изуми публика естрадната звезда Мими Иванова. Преди седмица тя и съпругът ѝ Развигор Попов се появиха на участие в ресторант в Хасково и публиката онемя от промяната в Мими. 76-годишната певица изглежда с поне 30 години по-млада, а чертите на лицето ѝ са тотално неузнаваеми, пише „Ретро”.

Иванова сияе без нито една бръчка по лицето си, с променена форма на носа и веждите, по-плътни устни и избелени зъби. „Никой не би казал, че тази жена гони 80 години. Та тя изглежда по-добре, отколкото преди две десетилетия. Вярно е, че има добър ген и винаги е била красавица, но пред старостта всички са равни“, коментират удивени почитатели на Мими.

В естрадните среди нейни колежки, които ѝ завидели на новата и драстично подмладена визия, веднага пуснали слух, че Иванова се е подложила на пластична операция в чужбина. Те смятали, че интервенцията, която си е направила, е нашумелият сред родните и холивудските звезди напоследък „фейслифт“. Той представлява пълно, но прецизно направено реконструиране на лицето, без да се правят радикални промени, но в същото време визуално подмладяването да бъде наистина драстично.

Пионерки в направата на скъпата процедура бяха част от фолкпевиците у нас, които се довериха на хирурзи в Турция и Америка. Възможно е скалпелът на някой талантлив доайен в естетичната хирургия да е вършал и по лицето на Мими, но самата тя никога не е потвърждавала, че има подобрения по себе си.

Певицата винаги е твърдяла, че не е особен привърженик на корекциите и не се е притеснявала да разкрива истинската си възраст, което мнозина нейни колеги от гилдията отказват да правят. Против модерните в последните години филъри с ботокс и хиалурон обаче Иванова не се е изказвала отрицателно. Твърде възможно е зашеметяващият ефект да се дължи и на инжекции в лицето, с които е постигната невероятната ѝ трансформация.

Мими и Развигор вече отново пеят заедно на сцената, след като неотдавна преминаха през тежка житейска битка. Композиторът се сблъска с онкологична диагноза, която обаче бе хваната навреме. След безкръвна операция и терапия във ВМА Попов успя да се възстанови напълно.

Плътно до него по време на лечението бе съпругата му, която го обгрижваше денонощно. Заради заболяването Развигор не можеше да пътува в чужбина и не бе виждал дъщеря им месеци наред. Ина живее в Германия, където е женена за ямаец и имат момиченце. Това лято обаче дошла с детето си на гости на родителите си и прекарали няколко седмици заедно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
10 Коментара
преди 6 месеца

Няма да си намали възрастта.Излага се да се прави на млада една жена на 80.

Откажи
Ar.
преди 4 месеца

Не пишете такива неща за Мими Иванова,защото тя не е като онова плашило Лили Иванова...

Откажи
Виолетка
преди 6 месеца

Нали й беше малка пенсията, а отидоха да живеят в мезонет. Изкарали са си парите,щом има за мезонет и пластични операции. А и малко филтър на снимките помага. Едва ли на живо изглежда така. На 75г. и Шер не изглеждаше така. Тя и Лили Иванова на снимките е супер, но наяве е друго.

Откажи
Вивалдо
преди 6 месеца

Да беше дала някое евро и на Развигор да се пооправи и той горския. Ама сигурно не й е стигнала пенсията за него.

Откажи
Bolb
преди 6 месеца

Да си намери някой по добър с фотошопа ,че се виждат филтрите все едно го правил някой ,който се учи ...

Откажи
Кита
преди 6 месеца

Абсолютен Фотошоп..

Откажи
Линчо
преди 6 месеца

Ама сбобичосаните си не може да коригира. Но филтрите и фотошопа са очевадни.

Откажи
Калиопа
преди 6 месеца

Да е жива и здрава /

Откажи
Фен
преди 6 месеца

Годините не прощават!!!На каквото и да се направиш,НЕ МОЖ ИЗЛЪГА-ПРИРОДАТА.

Откажи
Виолета
преди 6 месеца

До миналата година се оплакваше, че пенсията и е малко

Откажи