Нощта на черните магии. Съветите на великата Джуна

Царицата на асирийците е спасила Фелини, Робърт де Ниро и Брежнев

Нощта на черните магии. Съветите на великата Джуна | StandartNews.com

 

Света Анна - майката на Дева Мария и бабата на Исус, от векове се смята за покровител на бременните, брака, семейството, девиците и вдовиците. На 9 декември слънцето се обръща на изток към пролетта.

https://m.netinfo.bg/media/images/38990/38990421/991-ratio-sveta-anna-cyrkva.jpg

 

Но както първите лъчи на утрото идват след най-тъмна част на нощта, така и светлината на новото време, която св. Анна носи, се случва след нощта на най-големите магии. От незапомнени времена се смята, че в нощта срещу 9 декември магьосниците свалят луната и затова всички направени магии, ще бъдат успешни.

Милиони хора са обсебени от мисълта, че всички злини в живота им са резултат от магии. Не по-малко са скептиците, които смятат, че магиите действат само на онези, които вярват в тях. Едва ли обаче има човек, който след поредица от неудачи да не си е задавал въпроса:

https://cdn.marica.bg/images/marica.bg/255/640_255319.jpeg

Възможно ли е чак толкова да не ми върви? 

Ако не успеем сами да изкараме от съзнанието черните мисли, започваме да търсим признаците за външна намеса. Хиляди пишман магьосници, които правят луди пари от страховете и нещастието, се опитват и до днес да ги формулират. Но една е световно признатата гадателка и лечителка. Това е рускинята от асирийски произход Джуна. Прочутата ясновидка с истинско име Евгения Давиташвили, издъхна на 66 години през 2016-та, но целия си живот посвети на предпазването и развалянето на магии.

Според нея, ако започнете да изпитвате панически страх от миризмата на лавандула без да сте болни, това е ясен сигнал, че някой се е намесил във вашето енергийно поле. Същото важи, ако в определен момент се ужасявате да се погледнете в огледалото, въпреки че доскоро сте се суетили пред него с часове. Като трети признак тя определя състоянието, когато палите свещичка в църква. Ако се чувствате зле и отпаднали, при положение, че не сте болни, значи някой ви е проклел.

https://www.puls.bg/cache/1/3/f/a/6/13fa62e491ea5cef91bda6949f30a31422b0ff23.jpeg

Симптом е и внезапното отслабване – ако във рамките на месец свалите поне 10 кг без причина, чувствате се постоянно отпаднали, без сили, енергия и

нямате желание да правите любимите си неща

Под номер 5 Джуна поставя спирането на цикъла при младите жени, без да са бременни или да имат гинекологично заболяване. Следващият тревожен сигнал е внезапната поява на различни тъмни петна на шията, бузите, челото и носа. Гледайте и зениците си – ако забележите, че едната стои разширена, а другата е нормална, значи имате черна магия. Известната лечителка съветва да не се подценява внезапния страх от затворени пространства. Най-тревожния признак е, ако носите кръстче на врата си, а верижката му често се къса.

Джуна печели приживе световна слава и се обявява за царица на асирийците. През 80-те години на миналия век при нея са ходили Леонид Брежнев, папа Йоан-Павел Втори, Робърт де Ниро, Владимир Висоцки, Федерико Фелини. Тодор Живков и цялото му обкръжение във БКП също често са я посещавали, а всички известни екстрасенси от бившия соцлагер били нейни ученици.

Невероятната история на Джуна

както при почти всички свързани с паранормалното, започва със среща със смъртта още на 5 години, когато пада в кладенец и остава в дълбоката вода 25 минути. По чудо се оказва жива и невредима, а след това умението й да лекува и да прозира в бъдещето се отприщва. Предсказва разпада на Съветския съюз една година преди събитието, „вижда“ катастрофата в Чернобил и гроба на Тамерлан в мавзолея Гур-Емир.

https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/800/201912/1576795371-715615-najpoznatata-ruska-jasnovitka-na-site-vremina-evgenija-davitashvili-predvidela-shto-ne.jpg

Но едва ли би имала този успех без подкрепата на мъжа си - Виктор Давиташвили, едно време дясната ръка на комустическия лидер в Грузия Едуард Шеварднадзе.  Близостта на мъжа й с висшите кръгове отваря на Джуна много врати, а и властите гледат по-благосклонно на паранормалните й способности. В Тбилиси славата на мадам Давиташвили се носела от уста на уста до 1980 г., когато съдбата й коренно се променила. Партийни функционери заповядали за две денонощия да си събере багажа и да замине за Москва с петгодишния си син. Джуна била убедена, че отива на сигурна смърт. Но се оказало, че един от излекуваните от рак с голите й ръце бил високопоставен човек от Кремъл.  В Москва тя успяла да заинтригува дори КГБ. На един от шефовете успяла да свали кръвното само с едно махване на ръка, а на друг предсказала с точност какво ще му се случи на задокеанска командировка. Като награда Джуна се сдобила със собствен център, ООН й връчва медал за мир, получава военния орден на малтийските рицари, както и най-висшата медицинска награда на ЮНЕСКО.

Как се развалят магиите?

Според Джуна това може да направи само стар ходжа, който има способности, дадени от Бога. Другият вариант са свещениците. Тя съветва те да ви четат в продължение на 7 седмици Киприянови молитви.

Съществуват обаче и много бабини методи, които хората и до днес използват за самолечение. Палят три свещи и си четат молитвата: Отче наш. Ръсят къщата със светена вода 7 дни сутрин и вечер.

За да проверяват лошата енергия, спят със сол под възглавницата и на сутринта се вглеждат дали е потъмняла. Или пък чупят яйце във водата и гледат дали белтъкът е станал на конци.

https://i2.wp.com/anisima.ru/wp-content/uploads/2-Advent-864x400_c-768x355.jpg

Най-популярни са двете горящи клечки, които се хвърлят във вода и поверието е, че ако не се докоснат, няма външна намеса. Както и златната халка, по която остават тъмни следи при магия.

Доказано е, че котките най-бързо улавят негативната енергия и реагират с променено поведение. А червеният конец, създава чувство за сигурност и защита, дори и да не прави чудеса.  

Древните хора пазели енергията си с камъни

Един от тях е хематит, известен като камъка на магьосниците, който носи спокойствие и сигурност.

Древните египтяни пък обожавали благородните камъни като смятали, че в тях се крие кондензираната сила на Земята. Те смятали, че златният берил притежава мощни защитни сили. Всеки войник носел такъв, отивайки в битка. А управляващата класа си правила амулети от берил, защото се смятало, че този камък изостря интелекта и дарява притежателя си с добро разположение на духа. Носели го в златен пръстен на показалеца.

Най-мистичното място у нас е край Сатовча, където се лекуват от магии от незапомнени времена.

https://egoist.bg/wp-content/uploads/2019/07/43773_500_-870x540.jpg

Нарича се Провирачката и е известно с лековитата си мощ, която мори коварни заболявания и премахва най-опасните черни магии. Дупката, както е наричан още феноменът, представлява скална арка, която според легендите се пази от огромна черна змия. Именно нейната повелителка я зарежда с лековита сила, която помага на хората. Намира се в местността Скрибина при село Крибул, а за да се стигне до скалния отвор, трябва да се прекоси гъста дъбова гора, а след това да се мине по тъмна пътечка. Според учените арката е поне от IV век преди Христа и е участвала в ритуалите на траките.

Страховитият Сталин също е бил запален по магиите

Съветският диктатор Йосиф Висарионович започнал да се интересува от тъмните сили покрай опасенията си, че мнозина желаели смъртта му. Той гледал на вредата, предизвикана от магьосници и ясновидци, като на по-опасна и от оръжие. Започнал да се интересува от магьосничество още преди Октомврийската революция, като в лулата му имало амулет, които го пазел от уроки. В продължение на месеци стриктно посещавал кръжоците на окултиста Георги Гурджев в Тбилиси, а после ексзекутирал всички членове на Астрологичното общество, защото се опасявал, че ще го разкрият като привърженик на окултните науки.

https://trud.bg/public/images/articles/2022-09/14-_(1)_3693555883416658141_big.jpg

Твърди се, че още през 20-те години на миналия век Сталин наредил на своя секретар Иван Товстуха да създаде тайна лаборатория, която да пази вожда от мистични покушения. Да се доближи непознат до него било почти невъзможно, но той не изключвал възможността враговете му да извършат покушение дистанционно - чрез помощта на владетелите на магьосническите техники. Според митовете такава наистина имало, а магиите ставали чрез негови коси, взети от фризьора му,  прикрепени към восъчния му бюст. Фотоотдел на лабораторията на вожда успяло да ги излови и всички те били екзекутирани.  Въпреки всички тези предпазни мерки, смъртта на Сталин и досега си остава една от световните загадки, а отровният паяк е сред най-вероятните версии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай