Нина Добрев с ново гадже

Дали Лиъм Хемсуърт ще замени Иън Сомърхолдър до Нина предстои да видим

Нина Добрев с ново гадже | StandartNews.com

Лос Анджелис. Слухът, че Лиъм Хемсуърт е заменил Майли Сайръс с Нина Добрев, върви упорито из щатските таблоиди. Звездата от филма "Игрите на глада" развали годежа си със скандалната певица миналата година. А преди ден беше забелязан в заведение в Атланта с красавицата с родни корени от "Дневниците на вампира". Според очевидци срещата им приключила с "чувствена целувка", съобщава списание Female first.

 

"Те останаха около 2-3 часа и Нина си тръгна преди Лиъм. Преди това си размениха милувки за "лека нощ". Страстно притискаха устните си отвън до бара", твърди Джати Андерсън. Според нея двамата се познавали отдавна, но криели отношенията си, защото им писнало от публичност. Когато излизали с приятели поотделно и се снимали, те се държали сякаш са на среща, смята тя.

 

24-годишният Лиъм снима в момента в Атланта третата част на "Игрите на глада". Нина пък живее там и работи по последните епизоди от сериала "Дневниците на вампира".

 

Лиъм излизаше с ексцентричната Майли Сайръс три години и се сгоди за нея през 2012-а. През септември обаче реши да скъса с нея. Той е любимец на жените по света, които въздишат по него най-вече заради ролята му в "Игрите на глада". Но той има също запомнящи се участия в хитовите "Емпайър стейт", "Параноя" и "Непобедимите 2". Заради лентата на Сталоун Лиъм дори бе в България за известно време. Той и брат му Крис ("Тор") са сред най-популярните нови секссимволи в Холивуд.

 

Нина пък три години беше гадже с колегата си от сериала Иън Сомърхолдър, но през май се разделиха. Слухове ги събираха на няколко пъти досега, но само преди дни Добрев каза, че вече е напълно сама.



Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай