Николета изкара ангелите на Паси

Николета изкара ангелите на Паси | StandartNews.com

Татуиран и още двама следели Гергана и Соломон от месец

Николета Лозанова изкара ангелите на семейство Гергана и Соломон Паси. Папараците на брюнетката от известно време вървели по следите на бившите министри, за да заснемат битието им, научи "Стандарт".

Политическото семейство обаче не се досетило, че телевизионерите може да ги следят. И се оплакаха в социалните мрежи как са подложени на тормоз от трима, които вървели по петите им. Бившият министър по европейските въпроси Гергана Паси пусна вчера снимки на "преследвачите" във Фейсбук и написа: "Тази кола (плюс още една Дачия СА 7629) с трима души (единият по-долу на снимката) следи мен и семейството ми от около месец. Днес въпросният младеж с покрити с татуировки крайници ме преследва до летище София. На тръгване фронтално го попитах има ли някакъв проблем и каква е причината да ме придружава навсякъде днес.. Не беше добър актьор.. Ако някой има идея, споделяйте... Не е особено приятно... меко казано". Съпругът й и бивш външен министър Соломон Паси пък потвърди думите й в "Туитър" и разказа, че преди време шофьорът им ги предупредил, че ги следват непрекъснато, но те не обърнали сериозно внимание. Той дори съобщи, че вчера е подал жалба до СДВР по имейл.

"Предпочитам да не коментирам дали екип на "Папараци" е по следите на семейство Паси. Практиката ни е да не коментираме обектите, преди да са излъчени в предаването", бе лаконичният коментар на единия от продуцентите на шоуто по bTV Андрей Арнаудов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай