Невероятно, но факт! Риба скат доказа непорочното зачатие

Шарлот изуми учените

Невероятно, но факт! Риба скат доказа непорочното зачатие | StandartNews.com

Невероятно, но факт! Риба скат изуми учените като забременя без да е имала контакт с мъжки представител на своя вид.

Риба скат, която от години живее в аквариум без мъжки представител, се очаква да роди в следващите две седмици, предаде Асошиейтед прес.

Шарлот, ръждива риба скат с размерите на чиния за сервиране, е прекарала по-голямата част от живота си в аквариум в планинския град Хендерсънвил, щата Северна Каролина. Рибата се намира на 3700 км от естественото си местообитание под вълните край Южна Калифорния. И не е споделяла аквариума с мъжки представител от своя вид от поне осем години.

„И все пак природата е намерила начин. Шарлот е бременна с до четири малки и може да роди в следващите две седмици”, казва собственикът на аквариума.

Въпреки всичко местните медии предположиха, че Шарлот да се е чифтосала с някоя от петте малки акули, които споделят аквариума ѝ. Експерт по рибите скат обаче категорично заяви, че това не е невъзможно. И така мистерията стана още по-голяма.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
xitomif
преди 2 месеца

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим:--- https://do.my/bluestone

Откажи