Най-после: Лора в "Братя" е жива

Йоанна Темелкова пусна фотоси от снимачния терен на сериала

Най-после: Лора в "Братя" е жива | StandartNews.com

Най-после феновете на „Братя“ могат да отдъхнат – след като продуцентът Краси Ванков обяви, че вторият сезон тръгва през пролетта, сега стана ясно и че Лора е оцеляла от бомбения атентат във финалния епизод на първата част.  Йоанна Темелкова от театър „София“, която играе фаталната жена в живота на двамата Донкови, пусна фотоси в социалните мрежи с обяснението, че са правени „по време на работа“. От кадрите личи, че тя е готова да застане пред камерите на екшъна.   

Искра Донова, която е бруталната в своята неочакваност Ива Йосифова – съдружничка на Лора в рекламната агенция и вече бивша съперничка за сърцето на Драго, също завъртя фотоси от терен. На тях актрисата от Младежкия театър е все така секси – вероятно нейната Ива прави всичко възможно, за да умилостиви мъжа си, който се канеше да я прати в затвора заради участието й в търговия с млада плът.       

„Всички сме много щастливи от големия интерес на зрителите и им благодарим, че възприеха и припознаха развитието на сценария по начин, по който и ние много искахме да се случи. Това ни даде стимул и енергия да работим за втори сезон. Успехът на “Братя” е комбинация от много добра история и изключително талантливи актьори. Във втория сезон отново ще преплетем криминалния елемент с драмата, но ще добавим и нотка мистерия, с много загадки, обрати и напрежение. И любовта няма да отсъства, разбира се, но историята ще прилича на пъзел, който зрителите ще подреждат стъпка по стъпка“, разказва Краси Ванков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай