Наследникът на Ванга с обет да спаси България. Заплахата

Нови подробности за визитата на гениалния математик у нас

Наследникът на Ванга с обет да спаси България. Заплахата | StandartNews.com

Обет да спаси България даде наследникът на Ванга Сидик Афган. Гениалният учен, който е разработил уникална математическа формула, която според него позволява да се предвидят събитията, случващи се в света, беше две седмици на гости в България по покана на тв водещата и юрист д-р Нина Булгакова-Хамилтън. Той гостува ексклузивно в два броя на предаването „Седмицата с Нина и Зий“ по България 24 тв.

ВИЖ ОЩЕ: Наследникът на Ванга застана на гроба й. Смрази с прогноза за България

Сидик Афган каза, че трябва да спасява България, сподели пред "Стандарт" д-р Нина Булгакова-Хамилтън. И разказа за разговорите си със световно известния математик.

Сидик каза, че Западът иска да унищожи България, защото сме съхранили традиционалните си морални и духовни ценности, семейството, държавата, религията,  неща които Западът системно изкоренява, заяви Хамилтън.

Афган припомни, че ние сме много древна култура и че сме се съхранили през холядолетията, защото сме отстоявали тези ценности, продължи тв водещата.

Западът иска да изкорени всякакъв идентитет - полов, семеен, национален, културен, иска да направи една безлична маса, която не знае от кой пол е, от коя нация, държава, за култура да не говорим, емоционално подчертавал Сидик Афган.

Още пред май 2020 година в руските медии той заяви, че Ковид-19 е биологично оръжие, чиято цел е да се намали броят на човечеството. Няма да успеят, няма да се случи, категоричен е Афган.

Той изчисли разпадането на СССР, за което бе изгонен от страната, войната в Афганистан, 11 септември в Ню Йорк, икономическата криза от 2008 г., военния конфликт в Украйна, опустошителното земетресение в Турция и победата на Ердоган на последните избори.

Сидик Афган е единственият математик в света, който изчислява с негова формула обратния бином на Нютон, за което американците го награждават.

„Умножаваме 17 по 17 и умножаваме по 7, излиза 2023. След това делим на 17 и умножаваме по 2, получаваме 238. Отново атомно изнудване! Това е уран. 17 юли определено ще влезе в топ новините“, пророкува Сидик Афган.

Той призова света да си остане у дома в посочения ден, уточни, че неговите предсказания не са свързани с ядрена война. Вместо това той намекна за възможен нов акт на агресия или фалшиви събития, които могат да засегнат цялата планета. Той твърди, че 17 юли 2023 г. ще бъде неразделна част от основните новини.

„Ванга е заявила пред руският журналист Сергей Косторной, че след нея ще има човек от една арабска страна, който ще предрича бъдещето с помощта на математически формули. Казах му го това на Сидик Афган и той само се усмихна", споделя още д-р Нина Булгакова-Хамилтън.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай