Намаляващата луна оставя 3 зодии без пари

Тя ще продължи до 20 януари

Намаляващата луна оставя 3 зодии без пари | StandartNews.com

Три зодии ще останат без пари заради намаляващата луна, която ще продължи до 20 януари. 

Близнаци

Близнаците трябва да се подготвят за неочаквани разходи. Това могат да бъдат разходите за лечение, изследвания, посещения при лекари, козметолози и други подобни. Възможни са и непредвидени пътувания, за които ще трябва да похарчат всичките си спестявания. Възможно е да им се наложи плащането на данъци, такси и други разходи.

Везни

Представителите на тази зодия няма да пестят и ще похарчат всичките си пари, за да зарадват близките си. Но тази неблагоприятна ситуация за тях няма да продължи дълго и до края на месеца финансовото им състояние ще се стабилизира. Астролозите съветват преди 23 януари Везните да се откажат от импулсивните покупки, дори ако това е покупка с много изгодна отстъпка, пише actualno.com.

Козирог

Според астролозите представителите на тази зодия имат някакви минимални спестявания „за черни дни“, които ще е по-добре да не харчат. Но именно те ще са единственото им спасение по време на намаляващата луна през януари и няколко дни след това.  Съветът към Козирозите е да се опитат да спестят средствата си, вместо да се надяват на нов източник на доходи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай