Надя от "Елит" ражда от сценарист на Слави

Актрисата, която ще гледаме в "Съни бийч", е щастливо обвързана с Драгомир Петров

Надя от "Елит" ражда от сценарист на Слави | StandartNews.com

Атрисата и тв водеща Надя Иванова, която стана известна като  "Надя от Елит" и бивше гадже на Андрей Арнаудов, ще роди дете от сценарист на Слави Трифонов. Ученичката на Стефан Данаилов загуби годеника си Йоло преди 5 години и дълго време беше в депресия - дори влезе във "ВИП брадър", но сега отново е открила щастието с Драгомир Петров. През 2019-та 39-годишната тогава хубавица от Видин призна, че все още не се чувства готова за връзка, но е замразила собствените си яйцеклетки в очакване на истинския мъж. Това най-после се случва миналото лято и съвсем скоро Надя ще бъде майка. Това ще стане под грижите на д-р  Георги Стаменов, пише Уикенд. Прочутият медик е близък приятел на 48-годишния Драгомир и е помогнал при раждането на двете му дъщери от първата му жена Мария.

Сценаристът на Трифонов е роден в Кубрат. Завършил е Техникум по биотехнологии „Мария Кюри“ в Разград със специалност „Биотехнологичен синтез“. Към екипа на Слави се присъединил през 1997 г. По онова време е репортер на вестник „Екип 7“ в Разград, а също и автор на предаването „Проблем шоу“ в местното общинско радио. При отразяване на концерт на „Каналето“ в местността Сборяново, край Исперих, Драго взел интервюта от Слави и лицата на „Каналето“ и се договорил с Дългия да имат рубриката „Славата на Слави“ в радиото. Шефът му обаче категорично отказал. Когато научил това, Слави го поканил да работят заедно. 

От 26 февруари публиката ще гледа Надя Иванова в "Съни бийч", където тя е фатална жена, която омайва млади и стари мъже. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай