Вторник,

На две зодии им върви по вода, ето кои да внимават

От: Стандарт -
5372
На две зодии им върви по вода, ето кои да внимават
A
A
A

ОВЕН

Възможно е да имате значителни успехи. Днес мнозина ще са готови да ви подкрепят. Ще имате добри хрумвания и идеи. За да ги реализирате ще са нужни доста усилия. Вечерта може да отпуснете в приятна компания, или да смените обстановката с нови интересни места.

ТЕЛЕЦ

Трудно запазвате самообладание днес. Често приказките и постъпките на околните ще ви изваждат от равновесие. Важно е да не говорите много и да не правите нищо прибързано. Втората половина на деня е благоприятно време за творчество и всякакви занимания, които ще ви отвлекат от рутинните задачи.

БЛИЗНАЦИ

Отличен ден. Знаете как да постигнете успехи и бързо ще се справяте с решението и на най-сложните задачи. Вероятни са парични приходи от неочаквани места, както и приятни изненади. Гледате на живота оптимистично и имате основания за това. Дори и най-смелите ви планове, лесно ще се превърнат в реалност.

РАК

Време за оригинални идеи и смели решения. Очаквайте промени към по-добро и в деловата сфера, и в личните ви отношения. Не отлагайте задачи. Колкото по-рано ги започнете, толкова по-добри резултати ще имате. Вечерта ще ви зарадват добри новини. Може да решите проблем, който доста време ви е безпокоял.

ЛЪВ

Интересен и вдъхновяващ ден. Повечето от събитията днес ще ви радват, а новините, получени отдалеч, ще са приятни. Може да възстановите някои стари професионални връзки и да се върнете към сътрудничество с проверени партньори. Очаквайте интересни предложения – интуицията ще ви подскаже, кои си струват.

ДЕВА

Днес често ще бъдете в центъра на внимание и ще правите добро впечатление на колегите си. Новите запознанства ще се окажат полезни в много отношения. Ще имате непланирани разходи, свързани предимно с реализацията на стари проекти. Ще приключите успешно замисленото.

ВЕЗНИ

Началото на деня ще е напрегнато. Трудно ще намирате общ език с околните, а споровете ще бъдат безкрайни. Затова сутринта е по-добре да заложите на рутиината работа. По-късно през деня, може да се завърнете към задачите, които преди не сте успели да завършите.

СКОРПИОН

Сутринта ще сте избухливи, раздразнителни и нетърпеливи. Трудно ще се съсредоточавате. Прекалено много внимание отделяте за незначителни неща. Ще общувате с хора, които ще играят важна роля във вашия живот. Време е за романтична вечер.

СТРЕЛЕЦ

Днес е време за бързи действия. От сутринта ви грабват хиляди задачи, с които ще трябва да се справите. Често ще ви помага опита и интуицията. След обед ще помогнете на близък, попаднал в сложна ситуация. Ще направите добро не само за себе си, но и за околните.

КОЗИРОГ

Напрегнат ден, обещаващ неочаквани срещи и интересни запознанства. Не само добре се разбирате с околните, но и се досещате какви са истинските им намерения. Лесно се сприятелявате с хората, които харесвате. Ежедневните задачи са скучни и прости, затова с ентусиазъм се захващате с нещо ново.

ВОДОЛЕЙ

Не всичко ще става лесно, но никакви трудности няма да ви откажат от замисленото. Настойчивостта ви носи отлични резултати и то в най-неприятните моменти. Мнозина са готови да ви подкрепят. Не отказвайте, ако имате нужда. Очаквайте добри новини, които ще имат дълготрайни последствия.

РИБИ

Не се нервирайте излишно и не се поддавайте на провокации днес. Ще имате забележителни успехи, ако обмисляте всяка своя стъпка и не действате импулсивно. Не е изключено да намерите нови съюзници. Общуването с тях ще е не само е полезно, но и приятно – скоро ще имате нови истински приятели.

/Марица/

 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички