Мисис България Роксана Кирилова - заслужен отдих след карантината

Обща снимка от лятната си почивка публикуваха в социалните мрежи Мисис България Роксана Кирилова и златното момиче Ренета Камберова

Мисис България Роксана Кирилова - заслужен отдих след карантината | StandartNews.com

Обща снимка от лятната си почивка публикуваха в социалните мрежи Мисис България Роксана Кирилова и златното момиче Ренета Камберова.

Двете красавици отмарят на актуалния и любим на много знаменитости - Achinos beach kritikos restaurant в Гърция, където впечатляват плажуващите с гореща визия и перфектна форма.

Ренета и Роксана са се отдали на заслужен релакс след дългия период на карантина в целия свят. По време на социална изолация и финансова криза, Мисис България Роксана Кирилова не спря да работи в полза на хората в нужда и да помага с нови благотворителни каузи на деца в нужда и жени, жертви на насилие.

Ренета Камберова и Роксана Кирилова са успешни дами в сферите, в която се развиват. Освен приятелството ги обединява и общата  кауза  - да помагат на деца.

Ренета Камберова, има 81 медала с ансамбъла по художествена гимнастика, европейска и двукратна световна шампионка, бронзова медалистка от Олимпийските игри в Рио-2016. След като се отказа от активна състезателна дейност, Камберова е председател на сдружението "Пазарджик спортува". В момента тя е лицето на спорта в Пазарджик, организира спортни събития с цел популяризиране и мотивиране на деца, младежи и възрастни да спортуват.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай