„Мис България 2018“ заминава за „Мис Планет“

Теодора Мудева стяга куфари за Тбилиси

„Мис България 2018“ заминава за „Мис Планет“ | StandartNews.com

Най-красивата българка за 2018-а Теодора Мудева ще защити честта на страната ни на световния финал „Мис Планет“ от 16 до 21 октомври в Тбилиси. Представителки от над 30 държави ще пристигнат в грузинската столица. Програмата на конкурса е интересна и напрегната. Ежедневно с момичетата ще се занимават професионални хореографи, дизайнери, стилисти, коафьори. Участничките ще се срещнат с кмета на Тбилиси и ще се запознаят с културата и забележителностите на града. Международното жури е съставено от национални директори, модни специалисти, рекламодатели, журналисти, артисти, певци. Предвидени са „Вечер на нациите“, „Шоу на таланта“, спортни надпревари и други събития преди церемонията, на която ще бъде обявена „Мис Планет 2019“.

Хубавата бургазлийка от месеци се подготвя за представянето си на международния подиум. За тура на талантите Теди и нейната треньорка Добрина Паричкова са сътворили специален танц, съчетание от латино с български фолклорни мотиви в модерно звучене, а артистичният тоалет е изработен от „Make a wish“ Ана Грънчарова.

За гардероба на Теди се погрижиха дизайнерите Гергана Апостолова и Мариета Славчева, а на финала „Мис България 2018“ ще блесне с официална рокля, подготвена специално за нея от Стоян Радичев. Теодора носи с достойнство титлата през изминалата година, като самата тя беше инициатор на благотворителни акции в Бургас, а в началото на декември ще предаде короната на своята наследничка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай