Меган бясна! Какво предложи Кейт на Хари

Драма

Меган бясна! Какво предложи Кейт на Хари | StandartNews.com

На фона на ширещите се слухове, че бракът на Меган Маркъл и принц Хари е в криза, през последните дни започна да се появява любопитна и противоречива информация. Една от тях е свързана с херцогинята на Уелс и съпруга на принц Уилям - Кейт Мидълтън.

ВИЖ ОЩЕ: Край! Съдбовен ход на Кейт и Уилям, какво следва

Съобщава се, че след като Кейт научила за предстоящия развод на Хари и Меган, тя предложи своята помощ на по-младия брат на съпруга си.

Важно е да се отбележи, че херцозите на Съсекс все още не са коментирали слуховете, въпреки че запознати източници твърдят, че Хари вече е ангажирал най-добрия адвокат по бракоразводните дела.

Твърденията на лейди Колин Кембъл пък допълнително наливат "масло в огъня", засилвайки още повече клюките. По думите ѝ "от известно време се наблюдават проблеми в брака им". "От пет напълно надеждни източници чух, че Хари се е обадил на адвокатите преди няколко месеца. Въпреки че продължават да пазят публичния си образ. До известна степен те използват мита за здравия си брак за парична печалба", пояснява тя.

Източник, близък до херцозите на Съсекс, казва: "Кейт обикновено пренебрегва злонамерените слухове, но, разбира се, беше информирана за нещастното положение на Хари в Америка. Каквото и да се е случило между Хари и семейството, тя продължава да се грижи за него."

"Без да звучи натрапчиво, Кейт даде на принц Хари възможността да разбере, че винаги може да разчита на грижите ѝ към него в случай че реши да се оттегли замалко от стреса в Америка. Тя му ясно му каза, че може да се свърже с нея, когато пожелае", разкрива още източникът.

Също така се отбелязва, че Меган Маркъл вероятно няма да бъде доволна от повторното сближаване на Хари със съпругата на принц Уилям.

"Кейт винаги ще прощава на Хари. Тя знае, че ако стане негово доверено лице във Великобритания, това ще раздразни Меган. В крайна сметка херцогинята винаги е чувствала, че Кейт се опитва да раздели Хари и нея."

Още по-обезпокоена ще бъде Меган и от факта, че Кейт винаги ще бъде на разположение, за да даде съвети на съпруга ѝ по време на тези трудни моменти, допълва източникът, пише woman.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай