Мъжът на Цветанка Ризова прикова погледите. Страхотен талант

Красимир Недев покори сцена заедно с Васил Найденов

Мъжът на Цветанка Ризова прикова погледите. Страхотен талант | StandartNews.com

Мъжът на Цветанка Ризова прикова погледите. От 2 години насам водещата на „Лице в лице” по бТВ е щастливо обвързана със столичния адвокат Красимир Недев. Двамата живеят на семейни начала, а през лятото на миналата година журналистката се появи в ефир с пръстен на ръката си, като провокира слуховете, че с Недев са вдигнали тайна сватба и официално са станали съпрузи, пише „Ретро”.

Оказва се, че освен адвокат любимият на Ризова е и страхотен певец. Красимир е близък приятел с всички големи величия на българската поп сцена и отскоро се подвизава по концерти с тях. През август това лято любимият на телевизионерката е пял на една сцена заедно с ненадминатия Васил Найденов, кралицата на шансона Богдана Карадочева и мъжа ѝ Стефан Димитров на съвместния им рецитал пред препълнения с публика Античен театър в Пловдив. Разбира се, Цветанка го аплодирала от първите редове. Недев се представил толкова добре, че получил и повторна покана отново да пее с Карадочева, Димитров и Найденов на спектакъла им в Зала 1 на НДК преди дни.

 „Преди време Стефан прояви обичайното си малко странно чувство за хумор и предложи на мен – опитния адвокат, но аматьор в пеенето, да възкреся негова песен – разказва Недев. – Да я изпея на космическия им концерт в… Античния театър в Пловдив през август. Казва се „Колелото на живота“. Музиката, разбира се, е на Стефан, а фантастичният текст – на Богдана. Заедно с Пейо Филипов и Стамен Янев запретнахме ръкави и направихме нещо, което зрителите в Пловдив чуха.

Добре, че приятели са снимали, та си възстанових горе-долу какво се е случило на сцената. Защото не помня много. Но помня възторжените погледи на разотиващата се публика. Вдъхновена, разбира се, от колосите на сцената. Но от чието вдъхновение – надявах се, малка частичка бях и аз“, споделя адвокатът.

Любимият мъж на Цветанка Ризова всъщност е близък приятел и с бургаската Бони Тейлър Тони Димитрова. С нея също е пял в дует на една сцена. Хора от обкръжението на светската двойка споделят, че именно покрай общите си звездни познати те се залюбили преди повече от две години.

Известен факт е, че тв водещата е страстен почитател на творчеството на Васил Найденов и Богдана Карадочева.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай