Любовница на Гришо направи сензационно разкритие!

Мадалина за пръв път проговори пред медиите

Любовница на Гришо направи сензационно разкритие! | StandartNews.com

Стана ясно защо нашият топ тенисист Григор Димитров се е разделил с едно от най-известнитехси гаджета.

Румънската актриса и модела Мадалина Генеа най-сетне даде смислено обяснение за раздялата си с българската звезда на тениса Григор Димитров.

Двамата прекратиха отношенията си през октомври 2023 г., но след това 36-годишната брюнетка имаше само два кратки коментара с много недомлъвки относно причината за разрива в отношенията ѝ с Гришо. Сега обаче тя писмено обяви мотивите си в дискусия със свои последователи в „Инстаграм“, след като получи въпрос дали нейната половинка е тенисист.

"Може би сега е моментът да изясним, че с Григор решихме да се разделим. Моля, уважавайте личното ни пространство и не вярвайте на това, което четете в медиите. Аз съм много благодарна за времето, което прекарахме заедно през последните 6 години, както като приятели, така и като двойка. Поради натоварения график, участията и отговорностите в живота ни, това беше най-добрият начин да продължим напред, но не и заедно", написа Генеа в социалната мрежа.

Следващият въпрос към Мадалина беше дали в момента е сингъл, а тя не даде смислен отговор. Последва запитване дали е във връзка с писателя и актьор Мат Хукингс, а румънката категорично отрече и отсече, че двамата са добри познати.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Пенка
преди 1 седмица

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

Откажи