Любо Киров боядисвал косата си с темпера

Любо Киров ще журира деца в "Големите надежди"

Любо Киров боядисвал косата си с темпера | StandartNews.com

Да оцвети косата си с темперна боя е сред най-щурата пакост, която певецът Любо Киров е правил в детството си. С момчетата от училищната му банда в Плевен решили да се издокарат с прически в цветовете на дъгата. Но тогавашните отговорници за спазване на обществения ред ги арестували и измили къдриците им с маркуч.

 

Любо се върна в ранните си години заради шоуто "Големите надежди", на което е жури и което започва на 12 март от 20 ч по Нова. Той е първият известен от четворката, която ще оценява младите таланти у нас.

 


Сред най-колоритните спомени на Любо е каскадьорското му хвърляне с главата надолу в полупразен басейн пред блока. Свикнали с всекидневните му пакости обаче, никой от приятелите не се хванал на това изпълнение и не му повярвали, че падането било наистина болезнено и сериозно. Опитвал се да си направи сам емблематичното лазерно оръжие от "Междузвездни войни". Любо, който и досега е запален фен на фантастичната сага, редовно влизал в ролята на джедай и борил тъмните сили.

 


Днес Любо, макар и пораснал, не спира да прави бели. Вярва, че именно така успява да съхрани детското у себе си и да го предаде на публиката. "На голямата сцена човек трябва да бъде като децата - емоционален, честен и открит. Затова, когато застана срещу тях, ще се държа приятелски и с уважение", обясни Любо.



Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай