Лора Караджова ще става майка

Лора Караджова ще става майка | StandartNews.com

София. Скандалната хип-хоп изпълнителка Лора Караджова е бременна от новия си приятел. Това обяви самата тя, цитирана от в. "24 часа". Бебето се очаква през есента, все още не се знае дали ще е момче или момиче.

"Бременна съм и съм много щастлива. Мисля, че е дошъл точният момент за това, което ми се случва в момента", казва дъщерята на Данчо Караджов от "Сигнал". 

Бъдещият татко Валентин Славов и Лора имат връзка от миналата година. Той е с 4 години по-малък от нея, занимава се с киокушин карате и зимни спортове, покрай които двамата се запознават. Преди два месеца Валентин придружи Караджова на вторите годишни хип-хоп награди, където двамата открито демонстрираха връзката си.

"Аз умишлено отидох с него, за да спрат всички спекулации, че имам връзка с всеки, с когото направя дует. Исках да покажа, че имам сериозна връзка и човек до себе си", обяснява бъдещата майка.

Лора ще се появява по участия и концерти до края на юни и иска да изпълни всичките си ангажименти. "Все още коремът не ми личи много, дори танцувам на сцената. Ходя и на фитнес. Но правя само упражнения, които не натоварват корема", обяснява тя. Заедно с нея на тренировки ходи и Диляна Попова, която също е бременна в четвъртия месец.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай