Кошлуков: Плаках за жени

Заминаването в чужбина лекува най-добре любовната мъка, каза водещият

Кошлуков: Плаках за жени | StandartNews.com

"Два пъти съм плакал за жена в живота си. Никак не ми беше лесно." Това призна Емил Кошлуков пред ТВ7. Експолитикът влезе за пръв път в подробности за емоционалните си травми и сподели: "След такива раздели винаги изпадам в постлюбовна депресия. Заминах в чужбина. Това е рецептата - откъсваш се от всичко, което ти напомня за нея", каза Кошлуков. Основателят на "Новото време" добави, че спазването на такт за интимните детайли е задължително за всеки уважаващ себе си мъж.

 

"Мисля, че един кавалер се наслаждава на връзката и мълчи. Всеки поне средно възпитан човек знае, че не е хубаво да говори за любовния си живот. Би било непочтено", добави един от най-желаните ергени. През годините Кошлуков регистрира много сериозен вот сред дамите в ентъртейнмънт индустрията. Името му беше спрягало с певици, топмодели, актриси, телевизионни водещи и затова светските хроникьори са затруднени да посочат кои точно са дамите, докарали го до сълзи.

 

Между хубавиците, които се радваха на неговото внимание, бяха Надя от "Елит", една от близначките Шехтови, Жени Калканджиева и Ивайла Бакалова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай