Кое е най-охраняваното дете у нас

Става въпрос за първородната внучка на Васил Божков

Кое е най-охраняваното дете у нас | StandartNews.com

Първородната внучка на бг олигарха с 19 обвинения от прокуратурата Васил Божков е сред най-строго охраняваните деца в България. 7-годишната Мая от пеленаче движи с гардове, които я придружават и до частното училище, което тя посещава от тази есен, когато постъпи в първи клас, пише Ретро.

Миналия уикенд синът на Божков – Антон, заедно със съпругата си Ива Софиянска и двете им деца си подариха кратка снежна ваканция. Макар да е едва на 7, внучката на олигарха вече умело шпори ски пистите като професионалистка, без да се нуждае от напътствията на учител

Малката Мая е кръстена на първата жена на Божков, която е и майка на единствения му син Антон. Понастоящем тя живее в Англия и рядко се прибира тук.

По-малкото от тях носи името на дядо си Васил. Той се роди през 2015 г. и е вече в предучилищна възраст. И двете деца живеят заедно с родителите си в луксозен имот в столицата.

Макар към момента снахата на Божков да е безработна и да има достатъчно време за тях, тя продължава да ползва услугите на домашна помощница.

Прислужницата ги посещавала почти всеки ден, като се грижела за чистотата и хигиената в дома им, както и за приготвянето на вкусна храна. Самата Ива неведнъж е признавала, че никак не я бива в кухнята и единственото, което може да приготвя, са баница и кренвирши.

Миналата есен плъзна слух, че тя е бременна отново и именно заради това напуска Нова телевизия, но истината се оказа друга. Въпреки че от доста време е на свободния пазар, никоя медия не прояви интерес към нея и журналистическите ѝ умения.

Въпреки това тя не възнамерявала да сменя амплоато си, а щяла да се развива в социалните мрежи, подобно на други журналисти, които изпаднаха от ефира на рейтинговите телевизии, пише още Ретро.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай