Кметски поздрави за 23 години "Стандарт"

Кметски поздрави за 23 години "Стандарт" | StandartNews.com

"Стандарт" се утвърди като приятел и помощник на кметовете. Не един или два български града успяха да популяризират своята история чрез кампаниите ни. И обратното. "Стандарт" прие като своя кауза "Чудесата", с каквито за щастие може да се похвали всяко едно кътче от България. Затова приемаме кметските пожелания с благодарност и обещания за още съвместни проекти.

„Помагате на София за младите и културата

Йорданка Фандъкова, кмет на София


Приемете най-искрените ми поздравления за 23-я рожден ден на изданието. През изминалите 23 години професионализма на екипа на вестника утвърдиха „Стандарт" като търсен ежедневник, воюващ за доверието на своите читатели.
Поздравявам ви за инициативите насочени към популяризиране на културно-историческото наследство на София, както и за интереса към усилията на Столична община, свързани с опазването и експонирането на богатото историческо наследство на нашия град. Новата кампания на „Стандарт" „Спортните чудеса" също ни мотивира да бъдем взискателни в представянето на София като спортна столица на Европа през 2018 г. Желая здраве, лична удовлетвореност на целия екип, а на вестника успехи и много нови читатели.

Показахте Чудесата на България на света

Димитър Николов, кмет на Бургас


Приемете моите най-искрени пожелания по повод 23–годишнина на вестник „Стандарт". На първо място бих искал да пожелая здраве на целия амбициозен екип, който стои зад името на един от най-утвърдените национални ежедневници.
През всички тези години обективността и високите критерии, които си поставихте превърнаха вестник "Стандарт" в модел за медия с висока обществена стойност. Поздравявам ви за каузата, която последователно следвате и приноса ви за популяризирането и развитието на културно- историческите обекти в цялата страна. Направихте така, че "Чудесата на България" да станат видими за хиляди българи и туристи. Вие имате съществен принос и за популяризирането на остров Света Анастасия като едно от най- уникалните места в България.

Държите най-високия стандарт

Иван Портних, кмет на Варна


Честит рожден ден на вестник "Стандарт"! Бъдете все така успешни и поддържайте високия стандарт в журналистиката! Отстоявайте каузи и продължавайте да търсите и популяризирате "Чудесата на България"! На целия екип пожелавам здраве, вдъхновение, професионални предизвикателства и много добри новини!

Насочвате енергията в правилната посока

Живко Тодоров, кмет на Стара Загора


Приемете моите искрени поздрави по повод 23-тия рождения ден на вестник „Стандарт"!
Изразявам своето уважение към целия екип, работили и работещи във вестника, постигнали резултатите, на които днес Вие се радвате. Убеден съм, че през следващите години ще съумеете да съхраните и развиете завоюваната с упорит труд позиция на медийния пазар. През годините, на страниците на вестник „Стандарт", наложихте емблематични рубрики и теми. Те предизвикват дискусии, събират обществената енергия и я насочват в правилната посока, за да вървим напред с бързи темпове.

Символ сте на независимост

Детелина Николова, кмет на Добрич

"Поздравявам най–сърдечно целия екип по случай рождения ден на вестник „Стандарт". През тези години се превърнахте в символ на свободната, професионална и независима журналистика, която помага на своите читатели не само да бъдат добре информирани, но и да се превърнат в свободни и силни личности. Пожелавам ви да съхраните творческото си дълголетие, непримиримия журналистически дух, силите и енергията, с които да продължите напред. Ценя много коректното партньорство, което ни свързва.

Създавате национални каузи

Атанас Камбитов, кмет на Благоевград

Ежедневникът смело и отговорно прави важни крачки напред в своето развитие. И винаги е успявал да бъде инициатор и съзидател на национални каузи. Успявате да откриете пулса на обществото, да сте полезни като медия и партньор на граждани и на институции. Вие спечелихте заслужено мястото си на медийния пазар, където борбата е непрекъсната и трудна. Честването на всяка годишнина е и повод за самочувствие за всички, които имат късмета да са в редовете на национално отговорния вестник. Близо сте и до проблемите на общините в страната, помагате ни за тяхното решаване, за което сме ви благодарни. Пожелавам Ви все така да печелите доверието на своите читатели.

Партньори сте на хората

Георги Икономов, кмет на Банско

Вече дълги години изданието не само налага високи стандарти в професията, но е и красноречиво доказателство, че медиите могат и трябва да бъдат партньори на обществото.

Това, което мен лично ме впечатлява, е високият вкус и интелигентната интерпретация на темите - факт, който ви прави различни и предпочитани. Желая на Вас и екипа Ви нови вдъхновения и предизвикателства! Вярвам, че ще съхраним и занапред отличното ни сътрудничество!

"Стандарт" единствен каза истината за мен

Герго Гергов, кмет на Видин

Благодарен съм на вестник „Стандарт", който единствен каза истината за мен в един много нелицеприятен момент. Бях обвинен в нарушение на закона за обществените поръчки, както и в притежание на ловни патрони и стари монети с ниска стойност. Вестникът ми даде трибуна да разкажа как стоят нещата. Предстои огласяването на дълго изготвяната експертиза, която потвърждава моята позиция. И в информациите на вестника за решенията на съдилищата, които се произнесоха по моя казус, се съдържаше самата истина. В тях не усетих ирония към моята дейност и поведение. Вестникът направи много и за популяризиране на свършената от мен работа през мандата. Точно и обективно. По тази причина искам най-сърдечно да честитя рождения ден на „Стандарт". Бъдете все така отзивчиви към проблемите на кметовете, дръжте под око всички органи в държавата! Тогава читателите ще ви вярват и обичат.

Държите на пулса по важните теми

Георги Козарев, кмет на Пещера

Двадесет и трите години на вестника доказват, че добре списваните печатни медии имат своето бъдеще. Аз знам, че за българския читател е важно преди всичко да държи пулса по важните теми на живата в България и едва тогава да търси техните проекции в европейската политика. Вие му давате всичко това. "Стандарт" се отличава със специалната си ангажираност с културно-историческото наследство и с кампанията "Чудесата на България". Не може да не прави впечатление и начина, по който се представят знакови места и забележителности в страната и в това число и в Пещера – този позитивизъм има обществена полза. Ангажираността с важни за хората теми Ви превръща в партньор за решаването на обществено-значими въпроси.

Вестникът ме направи известен в България

Златко Живков, кмет на Монтана

Харесвам вестник „Стандарт" и съм негов редовен читател от първия му брой. Защото е обективен, точен и интересен. Благодарен съм му, защото съобщава за всички по-значими събития, които се случват в моя град. Последно разказа подробно и за представянето ми като кандидат за кмет пети мандат. Показа и снимка от събитието с жена ми, което не се случва често. Но аз имам и лична причина да съм благодарен на вестника. Веднъж свалих самоубиец от покрива на висока сграда и кадър от това спасяване се появи на следващия ден в „Стандарт". След дни в София ме срещна на улицата непознат мъж и ми каза: „О, ти си онзи кмет, дето свали онова момче от покрива на високата сграда. Видях снимката в „Стандарт", обясни мъжът. Така разбрах, че вестникът ме е направил популярен из цяла България.

Винаги сте крачка напред

Кольо Милев, кмет на Сливен

Традиционно на годишнини на уважавани медии пожелаваме остро перо и точни журналистически попадения и отчитаме изключителната важност на медиите като живата връзка, по която тече общественият и политическият диалог. Към Вас обаче бих искал да отправя още едно поздравление. Вие успявате да променяте самите медии, да ги управлявате така, че да бъдат крачка преди много динамичните социални, културни, технологични процеси на днешния ден. В същото време имате изключителен принос за съхранението на духа, корените и историята чрез силните си публични кампании. Тази сплав между модерното и здравите традиции Ви правят изключително успешен пример.

Не само казвате проблемите, но и ги решавате

Инж. Хасан Азис, кмет на Кърджали

Честването е повод за самочувствие, но и признание на вашите читатели. За името на всеки вестник са важни бързината и обективността, които вие следвате през тези години. Немалко инициативи, обществени кампании и дискусии по важни въпроси се подемат най-напред по страниците на "Стандарт". А те са много и различни. Чрез тях вие не просто информирате по горещите теми, но правите така, че хората да станат съпричастни като предлагат конкретни предложения за тяхното решаване. Ангажирането със социални и национални каузи е отговорност и помага за развитието на гражданското общество в България.

Бъдете, Стандарт!

Диана Овчарова, кмет на Ивайловград

Създавайте, авторитети! Показвайте добрия пример и се борете с пошлостта и чалгата. Въпреки житейските тревоги, въпреки безсънните нощи, отстоявайте високия стандарт на професията Ви! В кампанията на вестник „Стандарт" се случват ЧУДЕСА! Повече от всичко вярвам, че Вие направихте едно такова чудо за моя роден град и сбъднахте мечтата на поколения ивайловградчани да видят антична вила „Армира" в целия разкош и блясък!
Честит празник, приятели!

Продължавайте с Чудесата

Борис Николов, кмет на Белоградчик

Честит рожден ден на моя любим вестник! Желая на тези, които го списват, да останат верни на началото и традицията – да отразяват събитията без ласкателство, далеч от политическите страсти. Продължавайте все така да показвате образите, професионалните качества и личните възможности на тези, които управляват страната. В това число и на нас, кметовете.
Белоградчик има защо да благодари на „Стандарт". От неговата кампания „Чудесата на България" тръгна нашата популярност като място на една от световните природни забележителности – Белоградчишките скали. Ние станахме първите победители в електронното гласуване за чудесата, а това ни доведе много посетители – наши и чужди. Тази първа победа роди нашето обръщане към туризма.

Отразявате правдиво

Райна Бърдарева, кмет на Шабла

Спомням си и съм свидетел на първите броеве на вестник "Стандарт", когато беше няколко страници. Днес е солиден по обем и разнообразен с темите си. В. "Стандарт" отразява правдиво и навреме всички проблеми на общините и дава информация. Това е вестникът, който информира за красотите и историческите забележителности на страната ни, а това е важно за историческата ни памет. Като си давам сметка за две десетилетия какво е направил пожелавам на целия екип, който го списва да продължава по същия начин да отразява живота в България - драмите и радостите и очаквания от мен напредък на държавата. Благодаря на "Стандарт", че има регионални кореспонденти, които често и много точно информират и отразяват в регионите новини, събития и проблеми!

Цонко Цонев, кмет на Каварна

Продължавайте да сте Чудо

С кампанията "Чудесата на България" в. "Стандарт" успя да събере толкова позитивна енергия в днешно време в нашата държава, в която обикновено се тиражира негативното и преобладават проблемите. С тази кампания вие представяте красотата на България - нейните природни и културни забележителности, както и археологическите открития. В годините в. "Стандарт" е помагал чрез своите инициативи на нашата община. След дискусия на здравна тема, ние направихме ремонт на Спешното си отделение и подобрихме здравеопазването в общината. А с кампанията "Чудесата на България" популяризирахме откритията и най-вече пръстенът - убиец, намерени от археолозите при работата им на нос Калиакра. Всичко това допринася и за развитието на туризма в общината. Желая на екипа на вестника да продължава да е едно от чудесата в страната ни!

"Стандарт" задава стандартите

Николай Ангелов, кмет на Балчик

Да е честит рождения ден на в. "Стандарт" на целия, екип, който със своя професионализъм прави вестник, който задава стандартите в журналистиката и е коректив на обществото. Екипът на в. "Стандарт" безпогрешно винаги улавя и напълно безпристрастно отразява проблемите на обществото ни. Не на последно място ви поздравявам и за редицата кампании, с които давате приноса си за решаването на важни за обществото ни проблеми. Бъдете все така устремени и отстоявайте правото да информирате обществото обективно и безпристрастно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай