Холивуд аплодира „Междузвездни войни“

Харисън Форд беше сред звездите на синия килим за премиерата на „Възходът на Скайуокър“

Холивуд аплодира „Междузвездни войни“ | StandartNews.com

Световната премиера на дългоочаквания „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“ се състоя в понеделник в Холивуд. Ветераните на поредицата заедно с новобранците се събраха на синия килим, за да отпразнуват дебюта на финалната глава от сагата за семейство Скайуокър. Стотици фенове се присъединиха към събитието. Отдадени почитатели от целия свят долетяха до Китайския театър, за да видят любимците си.

Легендарният Били Дий Уилямс направи своето завръщане в „Междузвездни войни“ след повече от 36 години. Неговият герой и любимец на феновете Ландо Калрисиан ще блесне на големия екран за пореден път и Уилямс е също толкова развълнуван, колкото почитателите му. „Знам, че от години всички чакат да го видят отново. Когато разбрах, че времето е дошло, просто останах с усмивка на лицето. Много спомени и емоции минаха през главата ми в този момент – сетих се и за първия ми път на снимачната площадка. Но този път изживяването е различно – нов режисьор, нови актьори, нова история. Постарах се да следвам идеите на Джей Джей Ейбрамс. Винаги съм имал чувството, че хората от екипа на тази поредица се радват да работят с мен, което е страхотно“, сподели Били на премиерата.

Харисън Форд също не пропусна премиерата на „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“. Феновете се сбогуваха с Хан Соло през 2015-а, но актьорът с удоволствие се появи, за да подкрепи своите приятели и колеги.

Най-вълнуващият момент на вечерта за много хора беше самата прожекция, която завърши с бурни овации на крака. Ембаргото за социалните медии беше вдигнато веднага след нея и първите реакции бързо се появиха. Журналисти, критици и репортери не изгубиха време и на мига се включиха онлайн, за да изразят мнението си. Първоначалният преобладаващ консенсус е, че „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“ е достоен финал на сагата. Лентата беше наречена „епична“ от някои, а други я обявиха за перфектна. Сред малкото критики е, че първата половина на филма е прекалено претъпкана с ненужни действия. Някои зрители изтъкнаха още и че няколко сцени дори са били безсмислени в контекста на сюжета и са безцелни препратки към предишните епизоди.

„Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“ тръгва по кината на 20 декември.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай