Кейт се накичи с бижутата на Елизабет II и Даяна

Меган Маркъл също е носила перлени и диамантени обеци, подарени от Нейно Величество

Кейт се накичи с бижутата на Елизабет II и Даяна | StandartNews.com

Започна бдението, което ще продължи четири дни, докато тленните останки на покойната кралица Елизабет II са в Уестминстър Хол в Лондон. Войници от церемониални подразделения на британската армия ще се редуват да пазят ковчега на шестчасови смени.

Ковчегът на кралицата беше поставен на издигната платформа в Уестминстър Хол след тържествена процесия от Бъкингамския дворец. След това крал Чарлз Трети и други високопоставени членове на кралското семейство напуснаха Уестминстър Хол, докато събралите се отвън хора скандираха: "Бог да пази краля!"

От късния следобед днес гражданите може да влизат в Уестминстър Хол и да преминават покрай ковчега на кралицата, за да отдадат почитта си, предава БТА.

"Кейт Мидълтън носи спомена за Елизабет Втора близо до сърцето си" - това пише People, съобщавайки, че новата принцеса на Уелс и съпруга на принц Уилям е била снимана с брошката на покойния монарх, докато пътува от Бъкингамския дворец до Уестминстър Хол.

Информацията е потвърдена от Лорън Кийна - писател и редактор на The Court Jeweller, като според медията Елизабет Втора е носила бижуто във форма на листо, обсипано с диаманти и перли, в Сеул на 21 април 1999 г.

Заедно със специалната брошка, Кейт е носила и обеци с перли от Колингууд на покойната си свекърва принцеса Даяна, съобщава People, цитирайки Kiehna.

Според The ​​Court Jeweller Меган Маркъл също е носила перлени и диамантени обеци, подарени от Нейно Величество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай