Кейт Мидълтън съсипана след удара на Хари, няма да я познаете (СНИМКА)

Принцесата на Уелс пред нервен срив

Кейт Мидълтън съсипана след удара на Хари, няма да я познаете (СНИМКА) | StandartNews.com

Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън не е на себе си след скандала, който предизвика принц Хари с мемоарите си. Това е видно и папарашки снимки, които се появиха в мрежата, предаде БЛИЦ.

Местните медии уточняват, че това е първата публична поява на съпругата на принц Уилям след скандалните заявления на Хари.

Кейт бе уловена зад волана на джипа си да напуска замъка Уиндзор. Тя е облечена в бежово палто, а около врата си е вързала стилен кариран шал. По лицето й няма почти никакъв грим, а косата й е спусната.

На фотосите принцесата на Уелс изглежда замислена и тъжна. И по всичко личи, че е много притеснена от разногласията в семейството.

"Тя е толкова тъжна. Вижда се, че е много притеснена от последните събития", "Нашата принцеса не може да бъде пречупена! Тя си гледа работата, докато Хари е зает да разчиства сметки със семейството си", "Съжалявам, че Кейт трябваше да се сблъска с толкова много атаки от калифорнийските бегълци. Това е незаслужено", "Кейт е силна, може да се справи. Тя запазва достойнството си въпреки ужасния тормоз“, пишат феновете й.

Принцесата на Уелс и съпругът й са останали изключително недоволни от написаното за тях в "Spare".

Уилям и Кейт са "много разстроени от разкритията на Хари". Те подчертаха, че подробностите са "ги ударили много силно", пише Us Weekly, позовавайки се на свои източници.

Според събеседника на изданието кралското семейство би предпочело "да решава тези въпроси при закрити врата" и "би искало Хари да не е толкова публичен и остър" с обвиненията си.

"Кейт смята, че действията на Хари са ужасни", добавя източникът. По думите му, "тя е ужасена, че е стъпкал името й в калта и ще й е трудно да му прости".

Принцесата на Уелс е "възмутена и обидена" от факта, че Хари е припомнил история отпреди почти 5 години, когато тя и Меган Маркъл са влезли в остър конфликт заради роклите на малките шаферки преди сватбата на бившата актриса през 2018 г.

Тъй като тоалетът на принцеса Шарлот й бил голям, Меган предложила на Кейт да се обърне към шивача, който вече бил в двореца, но съпругата на принц Уилям поискала да се сменят роклите на всички шаферки.

След сблъсъка между двете херцогът на Съсекс твърди, че е заварил жена си в стаята, "ридаеща на пода".

Хари си спомня и още един неприятен епизод, в който Меган помолила Кейт да й услужи с гланца си за устни по време на официално мероприятие.

"Изненадана, Кейт бръкна в чантата си и неохотно извади малка тубичка. Мег си сложи малко на пръста и го нанесе върху устните си. Кейт направи гримаса", добавя Хари.

В книгата си херцогът на Съсекс признава още, че е останал разочарован от Мидълтън, която някога дори наричал своя сестра. По думите му, в началото той харесвал Кейт, обичал начина, по който се смеела на шегите, но отношенията им започнали да се променят след сватбата й през 2011 г.

Хари смята, че след като се омъжила за брат му, Кейт вече не била толкова весела и дружелюбна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай