Кейт и Меган върнаха аскетизма на мода

Понякога двете носят едни и същи марки, както и дрехи с еднакви кройки

Кейт и Меган върнаха аскетизма на мода | StandartNews.com

Кейт Мидълтън и Меган Маркъл са известни с безупречния си вкус към модата. Въпреки че кралските особи имат доста различни стилове, понякога те не само носят едни и същи марки, но и дрехи с еднакви кройки. И на двете показа любовта си към скромните деколтета - поло яки, рокли, плътно по врата, блузи и т.н.

След като се появи в ослепителна златна рокля на премиерата на "Джеймс Бонд: Смъртта може да почака" в Роял Албърт Хол, Кейт облече красив лилав костюм от Emilia Wickstead. Черната блуза с поло яката заместваше предпочитаната в такива случаи класическа бяла риза. 

Меган също често слага поло яка и я комбинира със стилни сака или дълъг тренч.  Когато напусна къщата си в Канада на 07 януари 2020 г., тя го направи със стил - дълга сатенена пола, обувки на ток и поло в шоколадови нюанси. 

Меган показва и особени симпатии към роклите тип прегърни ме. Техните кройки особено са доста раздвижени и са едно цялостно съчетание от рокля и наметало. Херцогинята на Съсекс се появи на службата по случай Деня на Британската общност 2020 в Уестминстърското абатство на 09 март 2020 г. в Лондон, Англия в тревистозелена прихлупена рокля. 

Подобна беше и червената й рокля, с която впечатли на музикалния фестивал през март 2020 г. в Лондон. 

Някои биха нарекли консервативни някои от роклите, с които се появява и Кейт на обществени събития - плътно бие, къс рязан ръкав, класическа кройка. Такава рокля тя облича за финалния мач между Новак Джокович и Матео Беретини по време на тринадесетия ден от Шампионата - Уимбълдън 2021 в Лондон. 

С пастелни цветове и затворено деколте често може да бъде видяна и на други различни обществени събития. Особено когато са от по-ежедневен характер и са свързани с разходки или други не официални дейности. Тези нюанси, както и карето са едни от предпочитаните по традиция от кралското семейство. 

Кейт със сако от туид по време на разходка с лодка по езерото Уиндърмиър, пише ladyzone.bg. Там се среща с двама от "Децата на Уиндърмиър" - група от 300 деца, оцелели от Холокоста, които през 1945 г. пристигат в Езерния район, за да се възстановят след преживяното в концентрационните лагери. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай