Къде разпускат Ивайло Захариев и годеницата му (Фото/Видео)

Актьорът заведе любимата си на романтична почивка

Къде разпускат Ивайло Захариев и годеницата му (Фото/Видео) | StandartNews.com

Ивайло Захариев изненада годеницата си Станислава Славчева със специален подарък за рождения й ден. Влюбените гълъбчета избягаха на романтична ваканция до Сапарева баня. Това стана ясно от публикациите на актьора в социалните мрежи. 

"Заведох любимата ми рожденичка на романтичен уикенд... през седмицата", похвали се Захаров в Инстаграм.

"Пълен релакс на 35-ия ми рожден ден! Благодаря ти, Ивайло! Мястото е страхотно", отвърна рожденичката.

Както стана ясно, жената, откраднала сърцето на актьора, е от Асеновград и работи към най-големия доставчик на софтуер, хардуер и комплексни услуги в областта на информационните технологии в света. Тя е майка на момиченце и е един от създателите на "Бебеносещ календар", в който се отпечатват снимки на известни родители и техните деца, като средствата от продажбите му отиват за благотворителни каузи, оказал се причина за тяхното запознанство, тъй като през 2018-а. Ивайло позира за него с двамата си сина Филип и Дамян.

През септември 2020 г. Ивайло падна на едно коляно, предлагайки брак на Станислава, след края на представлението "Поручик Бенц", поставено в дома на Маестра Костадина Петкова в село Пчеларово, пред очите на събралата се публика. Под звука на множество аплодисменти, все още облечен в униформата на капитан Лафарж, той поиска ръката на своята любима, която, останала без глас от силното вълнение, едва успя да прошепне "Да".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай