Къде отседна Лиъм Нийсън

Световният актьор отказа разговор с медиите заради страх от Ковид-19

Къде отседна Лиъм Нийсън | StandartNews.com

Цял Бургас се вълнува от въпроса „Къде е отседнал Лиъм Нийсън?“. Както се знае, световният актьор пристигна у нас с частен полет, за да снима до 16 април в Созопол. В региона има достатъчно луксозни локации, но къде нощува екшън героят, може само да се гадае. Според запознати Нийсън може да нощува както в някоя от усамотените вили в местността Буджака, които са с разкошни гледки към залива, така и в хотелите до яхтеното пристанище или във ваканционното селище край Созопол.

При пристигането си звездата с маска на лице вдигна за поздрав палец към журналистите,  но отказа да разговаря с тях с думите: „Не е безопасно“.   

Поредният филм на ирландеца  - "Спомени", е за наемен убиец, болен от Алцхаймер, чиято последна задача се оказва убийството на 12-годишно момиче, принудено от баща си да проституира. След като отказва да изпълни мисията, самият той се превръща в мишена на престъпна група. Припомняме, че в „Твърде лично“ 1 Лиъм Нийсън спаси неразумната си дъщеря, която в Париж беше отвлечена от албанска банда за търговия на секс робини.   

Продуцент на "Спомени" е българският зет Моше Диамант, а режисьор - Мартин Кембъл, създал филмите за Джеймс Бонд “Казино “Роял” и “Златното око”. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай