Какво вещаят звездите за всяка зодия?

Какво вещаят звездите за всяка зодия? | StandartNews.com

Ето и хороскопът за новата 2016 г., който Оксана Хорват-Станчева изготви специално за читателите на "Стандарт".

Овенът расте в кариерата

През 2016 г. е добре Овните да обърнат повече внимание на професионалната сфера. Представителите на този знак ще имат възможности за изключително добро развитие, за положителни промени, надграждане в работата, повече изяви и за нови предизвикателства. Годината е подходяща за стартиране на бизнес начинания, а ако Овните вече се занимават с бизнес, ще пожънат голям успех. Трябва обаче д се внимава с рисковете и да планират добре нещата си. Необмислените и спонтанни решения ще ги обрекат на провал.

Телците да се пазят от кредити

За Телците Новата година ще е много успешна в любовен план - за нови запознанства, флиртове, увлечения и любови. Годината ще е подходяща за започване на нова връзка, а ако вече си имат партньор, ще е успешна за сключване на брак и раждане на деца. Представителите на този знак трябва да са по-внимателни спрямо заемите и кредитите през 2016 г. - по възможност да не взимат пари на заем, но и да не дават, защото ще срещнат трудности.

Менделсон за Близнаците

2016 г. ще е много успешна в семеен план - за създаване на семейство, раждане на бебе или решаване на семейни въпроси. Годината е добра за покупка на нов дом, преместване в друго жилище. Близнаците трябва да са по-внимателни и отговорни в бизнеса.

Раците сбъдват мечти

2016 г. ще е успешна за пътувания, премествания и семейни дела. Раците ще имат възможност да предприемат пътувания до мечтани дестинации, за които все не им е оставало време. Очакват ги нови увлечение и курсове. Представителите на този знак трябва да обърнат внимание на здравето си.

Лъвът трупа пари

2016 г. ще е успешна за Лъвовете по отношение на парите. Те ще увеличат доходите си, ще имат възможности за добри инвестиции и успешни бизнес начинания. Годината ще е подходяща за записване на ново висше образование или завършване на курсове, които ще донесат шанс за по-големи печалби. Лъвовете трябва да с по-отговорни към половинките си и да не флиртуват през 2016 г., защото има сериозна опасност да провалят връзката си.

Златен век за Девата

2016 г. ще е изключително успешна за Девите във всяко отношение. Каквото посеят от януари до юли, това ще пожънат през следващите 12 г. Те трябва да са по-смели, въпреки че рискът трябва да е премерен, да полагат нови основи и в личен, и в професионален план. Ще има стабилизиране във финансово отношение. Не трябва да пренебрегват близките си за сметка на работата.

Революция при Везните

2016 г. ще е успешна за Везните, но най-вече през втората половина. От януари до юни включително те трябва да си дадат почивка. Да обърнат внимание на емоциите и нуждите си. Добра идея е да се захванат с танци или йога. Везните трябва да планират нов етап от живота си през втората половина на 2016 г. Добре е да ограничат пътуванията си, а когато се налага да пътуват, да планират много добре.

Скорпионът си отдъхва

2016 г. е подходяща за нови приятелства, откриване на нови сфери за реализация и сбъдване на мечти. Добре е Скорпионите да разчитат на екипната работа и на околните. Те трябва да обърнат повече внимание на емоционалното си състояние - от какво наистина имат нужда. Изминалите 3 г. бяха много тежки за Скорпионите, но сега могат да си отдъхнат и да си поставят по-големи цели. Добре е да планират инвестициите си и да не дават заеми.

Стрелец

2016 г. вещае успех в кариерата. Стрелците ще имат повече отговорности, но и ще израснат в кариерата, възможно е дори да получат пост в чужбина. Те обаче не трябва да изпускат дребните детайли, защото това може да им се отрази негативно. Нужно е внимателно планиране през цялата година.

Чужбина дърпа Козирога

2016 г. ще е идеална за покупката или продажбата на недвижимо имущество. Успешни ще са всякакви инициативи, свързани с международни дейности, включително заминаване в чужбина. Добре е Козирозите да повишат квалификацията си през новата година или да получат още едно образование. В емоционален план обаче може да има сътресения.

Водолеят ще мисли на едро

2016 г. ще е успешна за финансовите дела на Водолеите. Подходящо ще е да планират по-големи начинания, а ако не разполагат с достатъчно средства за това, ще могат да разчитат на чужди пари - кредити, заеми. Важно е да имат добър план. Може да се стигне до раздяла с приятели. Но когато едни приятели си отиват, идват други, така че в това отношение Водолеят трябва да е по-широко скроен.

Рибите се къпят в любов

2016 г. ще е любовна. Рибите може да срещнат мечтаната половинка, а ако вече имат партньор да задълбочат взаимоотношенията си, дори да сключат брак. Годината ще е подходяща за сериозни трансформации - преместване в друг дом и разрешаване на финансови въпроси. Рибите трябва да са по-предпазливи в работата си и да спазват изискванията на шефовете си. През 2016 г. те трябва да спазват правилата и законите, за да няма неприятни изненади.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай