Какво поискала Джаки Кенеди от Ванга

Нови разкрития

Какво поискала Джаки Кенеди от Ванга | StandartNews.com

Неизлъчвани досега кадри, предсказания и очевидци, мълчали през последните десетилетия, са показани във филма "Ванга - човек и феномен". Негов режисьор и сценарист е Стоян Петров, който се запознава с пророчицата през 1992 г.

"При леля Ванга ме заведе моя позната на по чай, споделя Стоян Петров. Той превежда на руснаците, които ходят при пророчицата.

"Тогава си бях изградил отношения с руската телевизия "Останкино" и през 1995 г. техен екип дойде в България, за да снима филм за нея - спомня си режисьорът. - Чист късмет беше, че 2 месеца след заснемането ми дадоха материала да го прегледам и аз си извадих на старите касети част от кадрите, които ми се сториха интересни. Това трябваше да бъде първият филм за леля Ванга, но по определени причини не излезе."

Част от кадрите попадат в неговия филм.

Любопитна е историята, че Джаки Кенеди също е искала да се срещне с Ванга.

Бившата първа дама на САЩ помолила да се види на четири очи с пророчицата, за да разбере кой стои зад убийството на Кенеди. Тя дори летяла до Югославия, но в последния момент на Ванга не й било разрешено да напусне страната. Вероятно не е получила сръбска виза, пише "168 часа".

Племенник на Ванга пък разкрива, че тя не е от Струмица, а от Ново село.

"Отидохме в Македония, където той ни показа къщата, в която тя се е появила на бял свят", обяснява Петров. Но подчертава: "Ние не искаме да противоречим на останалите източници, просто даваме нова информация."Едно от глобалните предсказания, изречено пред няколко души, разказано във филма от Нешка Робева, гласи, че от Париж ще остане само камък върху камък.

Легендарната пророчица най-много се е тормозила и обиждала от факта, че е казвала на хората какво е нужно да направят, но те не са я слушали.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай