Какво подаряват в кралското семейство

По информация на британския Mirror кралското семейство харчи по 30 000 британски паунда всяка година за подаръци и картички

Какво подаряват в кралското семейство | StandartNews.com

Декември е тежък за семейните финанси и всеки си прави сметка колко може да си позволи за подаръци за най-близките си. Е, и британското кралско семейство има бюджет за подаръци, но със сигурност е малко по-различен. По информация на британския Mirror кралското семейство харчи по 30 000 британски паунда всяка година за подаръци и картички. Подарък има за всеки член на семейството, както и за всеки служител на кралицата. Подаръците са точно 620, а картичките - 750. Подаръците най-често са книгоразделители, порцеланова вещ, както и коледен пудинг.

Какво си подаряват членовете на кралското семейство? Няма да повярвате! Например принцеса Ана подарила на принц Чарлз бяла кожена седалка за тоалетна чиния. Кейт Мидълтън пък преди време подарила на принц Хари комплект тип "направи си сам гадже". Е, разбира се, това е било преди Меган Маркъл да се появи в живота му. Принц Хари пък е подарявал на кралицата плюшен пеещ хамстер. Твърди се, че тя доста се стреснала.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай