Какво е общото между новия ерген и Къванч Татлъту

Новият сезон на романтичното риалити скоро тръгва в ефира

Какво е общото между новия ерген и Къванч Татлъту | StandartNews.com

Въпреки че има няколко месеца до началото на третия сезон на любовното риалити "Ергенът", бизнесменът Алек Младенов, който ще търси жената на живота си в шоуто, вече предизвиква не малко коментари.

Едни му симпатизират, други - не. Някои го укоряват, че е тръгнал да търси любовта именно в риалити предаване, други пък му пожелават късмет. Както е известно, в изминалите два сезона на "Ергенът", главните действащи лица - Виктор и Евгени, имаха различно развитие в личния си живот, след края на шоуто. Бившият гребец не остана с избраницата си Виктория Капитонова, докато пианистът и до днес е щастлив с моделката Валерия.

Безспорно обаче една от най-дискутираните теми по отношение на новия ерген Алек е визията му. Коментарите особено много се засилиха, след като излезе и първият по-дълъг трейлър с него. Според някои от потребителите младият бизнесмен има огромна прилика с една от звездите на турското кино и телевизия Къванч Татлъту, пише "Дир". Както е известно Татлъту е определян като един от секссимволите в южната ни съседка.

Други отново търсят прилика между Младенов и звезда от турските артистични среди, като според мнозина, визията му много повече се доближава до тази на Керем Бюрсин.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай