Какво е да имаш най-дългата коса на света

Момиче мие косата си веднъж седмично, тъй като има нужда от още два часа, за да изсъхне и я да я среши

Какво е да имаш най-дългата коса на света | StandartNews.com

Тийнейджърката с най-дългата коса в света сподели пред медиите трудностите, с които се сблъсква ежедневно, докато се грижи за косата. Нейната история е цитирана от британския вестник "Сън".

17-годишната Ниланши Пател от Индия, която отглежда косите си от шестгодишна възраст, попадна в Книгата на рекордите на Гинес като собственик на най-дългата коса сред тийнейджърите: дължина й е 190 сантиметра.

Тийнейджърката призна, че мие косата си само веднъж седмично, тъй като има нужда от още два часа, за да изсъхне и я да я среши. След тези процедури Пател прилага домашно масло върху косата си, направено от майка й.

Момичето споделя, че постоянно прави плитка или кок, за да избегне заплитането на косата. Понякога по време на церемонии тя отхвърля коса и трябва да следи движенията си, за да не стъпва на дълги кичури.

Приятелите и семейството на Пател се гордеят с постижението на момичето и я наричат ​​истинската Рапунцел. Рекордьорката отбелязва, че възприема косата „като част от тялото си“ и счита, че шампионската й титла е благословия.

През декември 2019 г. жителка на Одеса обясни популярността си сред мъжете с двуметровата си коса. Украинката придоби популярност в социалните мрежи поради дългите си къдрици. Според жената по същата причина тя постоянно получава оферти за брак от фенове от цял ​​свят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай