Каква музика слуша принц Уилям

Той е фен на AC/DC

Каква музика слуша принц Уилям | StandartNews.com

Принц Уилям говори за любовта си към австралийската рок банда AC/DC и за музикалните вкусове в семейството си в подкаста "Prince William: Time To Walk", който е записан за Apple в полза на психичното здраве, съобщава Агенция Франс Прес.

Уилям сподели, че слуша парчето "Thunderstruck" на групата от 1990 г., за да се настрои за работната седмица.

"Няма нищо по-хубаво в понеделник сутрин, когато след уикенда със сънливи очи се опитваш да се върнеш към работната седмица", казва принцът, който е втори в последователността на наследяване на британския трон след баща му принц Чарлз.

Уилям също така говори за майка си принцеса Даяна, която е усилвала звука на осемдесетарския хит "The Best" на американската певица Тина Търнър, за да облекчи безпокойството на двамата с брат му Хари, докато ги връща с колата в пансиона след празниците.

"Майка ми пееше с пълно гърло, докато шофира", казва Уилям, като допълва, че понякога към тях се включвал и полицаят, който ги охранява в колата.

Баща на три деца, принц Уилям сподели още, че шестгодишната принцеса Шарлот обича да танцува на песента "Waka Waka" на колумбийската звезда Шакира, докато по-малкият й брат – тригодишният Луи, се опитва да я имитира.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай