Как Ненчо Балабанов общува с Гришо

Не се познаваме с Гришо, а с физиотерапевта му, разкри актьорът

Как Ненчо Балабанов общува с Гришо | StandartNews.com

"Вече започнахме да свикваме с локдауните. Купих си пътека за тичане в хола. Това ми е спасението. Надявам се наистина мерките да са само за 10 дни. Надявам се и, че хората бързо и лесно ще преминат през вируса", сподели Ненчо Балабанов в ефира на Нова. През новия локдаун той ще се отдаде на тениса - ще гледа записи на култови мачове. Актьорът е запален тенисист и не пропуска изява на Григор Димитров.

"Не се познаваме с Гришо, а с физиотерапевта му. Чрез него изпращам поздрави на Гришо и дори съм получавал ответна реакция. Бих се радвал да се запознаем", коментира Ненчо. "Аз на корта съм агресивен. Не обичам да се пестя. Обичам да играя все едно играя за купа, но се старая да не се ядосвам, ако допусна грешка. Никога не съм чупил ракета. С брат ми играем все едно е на живот и смърт, например. Ще "разцъквам" на корта след 80. Тогава ще играем леко и без точки", допълва Балабанов.

Актьорът завел и сина си на тенис, но признава, че не той, а треньорката му е успяла да запали момчето по спорта. Сега задължително играе веднъж седмично, като тренира от четири години.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай