Как да приличаме на Кейт и Меган

Стилистите им споделят няколко съвета как пресъздадем кралския стил

Как да приличаме на Кейт и Меган | StandartNews.com

Съпругите на британските принцове Уилям и Хари – Кейт и Меган, са едни от най-стилните жени в света. Вкусът им за облекло е признат от редица модни списания. А продажбите на продукт, който те са носили на събитие, скачат драстично веднага след това. Почти всяка жена на света мечтае да бъде кралска особа или поне да прилича на някоя от тях. Стилистите на Кейт и Меган споделят няколко съвета, които ще ви доближат поне на стъпка от впечатляващия кралски стил, предава Нова.

Носете червено

Повечето жени се притесняват да обличат ярки цветове. Не и двете херцогини, които залагат на огнения цвят както в ежедневното, така и в официалното си облекло.

Костюми

Въпреки че вероятно на Кейт и Меган им се налага да носят костюми заради кралските си ангажименти, съчетанието между сако и подходящ панталон или пола е вдъхновяващо. 

Вталени рокли с права кройка

Този стил се счита за класически и британките са добре запознати с този факт. Тази универсална рокля перфектно прикрива несъвършенствата на тялото, удължава силуета и прави образа женствен. Кейт често избира тези рокли за официални събития.

Нюанси, подходящи за кожата

Трябва правилно да подбираме какъв цвят дрехи носим. Кейт често залага на светло сини цветове, а Меган на по-неутрални, в кафявата гама.

Тоалет в един цвят

Този начин на обличане прави образа много елегантен и изтънчен. Подходящ е за различни кройки.

Тесни панталони и бяла риза

Бялата риза е класическа придобивка, която всяка жена трябва да има в гардероба си, освен черната рокля. Ако искате да изглеждате стилно, заложете на този избор, съчетан с тесни панталони и малки аксесоари.

Бяло

Забравете мита, че бялото ни прави дебели. В днешно време има хиляди начини да носим бяло и да прикрием несъвършенствата. Бялото е идеален избор, освен ако не сте гост на сватба – тогава се счита за обида към булката. За перфектна визия в бяло добавете няколко елемента в контрастиращ цвят – например черни обувки и чанта.

Палто

Дрехата, която изглежда изключително елегантно и в същото време ни пази от студа.

Цветен принт

Традиционният принт на цветя, съчетан със светла рокля е друга комбинация, любима на херцогините. Цветният принт се съчетава лесно и е подходящ за всеки тип кожа.

Червило в неутрален цвят

Светъл гланц за устни, червило в т.нар. нюд нюанси или пък без червило изобщо. Така Кейт допълва своя грим, подчертавайки с грим само очите си. Мегън също прибягва до подобен метод. Тази неутрална визия е подходяща за работна среща или официално събитие през деня.

И въпреки, че първата мисъл, която ни минава през ума, когато чуем за кралски особи, е лукс, Кейт Мидълтън напълно опровергава това. За ежедневното си облекло тя предпочита да заложи на достъпни и познати на всички марки облекла. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай