Изненада! Каньон номер 2 в света е до нас

Къде се намира голямата забележителност

Изненада! Каньон номер 2 в света е до нас | StandartNews.com

Много интересен факт съобщи представителят на посолството на Черна гора Йелена Филипович-Стоянов.

Йелена има магистърска степен по международни отношения от Руския университет за дружба между народите. Очевидно там е оставила ярка следа, защото г-жа Филипович-Стоянов става първият чужденец, получил медал като студент на поколението, магистър на поколението и специална награда за изключителен принос в науката за дипломната си работа.

Тя споделя в предаването  "Покана за пътуване" по БНР какви са идеите на правителството на Черна гора за развитието на туризма – основно перо в икономиката на страната, за тайните места и вкусните тайни, с които гостите могат да поглезят небцето си. Оказва се ,че няма нужда да ходим до Америка, за да видим величествени скали – каньонът на река Тара е най-големият в Европа и втори по големина в света след Гранд каньон.

А на Адриатическото си крайбрежие Черна гора крие плаж със ситен бял пясък, като на Малдивите, и това е любимото място за летуване на Йелена Филипович-Стоянов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Стоян
преди 3 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи