Ирина Шейк завладя Барселона

Ирина Шейк завладя Барселона | StandartNews.com

Топдизайнерът Херве Моро нарече колекцията си за 2016-а "Имало едно време"

Топмоделът дефилира като булка - репетиция за сватбата с Брадли Купър

Барселона отново падна в прекрасните крака на изумителната руска красавица Ирина Шейк. Бившата изгора на Кристиано Роналдо беше главна героиня на бляскаво ревю в Овалната зала на националния музей на изкуствата в каталунската столица, на което международната фешън гилдия аплодира булчинската колекция "Проновиас" за 2016-а. Доста от приятелите на Ирина, които бяха в публиката, коментираха, че тя може би репетира за сватбата с Брадли Купър. Зашеметяващата зеленоока дива на модата и холивудският чаровник преживяват бурни страсти, твърдят светските репортери отвъд океана.

На фона на гигантски часовник в контекста на логото на шоуто "Имало едно време" грациозни снаги без силикон извиха звездите на подиума Констанс Яблонски, Бланка Падиля, Жанета Самп, Терез Александерсон, Свиета Немцова, Синди Бруна... На първите редове бяха седнали дами и господа от хайлайфа на Европа и Щатите. Между тях впечатляваха нашумелият блогър Киара Фарани, Ана Бойер - "полусестрата" на Курникова, супермоделът Петра Немцова, испанската аристократка Оливия де Бурбон... Всички те се оказаха горещи фенки на топдизайнера Херве Моро, който в продължение на 10 години работеше за суперелитната френска къща "Жан Луи Шерер", а сега наследи незабравимия гений на стила Мануел Мота, който се самоуби през 2013-а.

Моро превръща булките в модерни принцеси - той ги облича в рокли, които звучат изцяло във френски шик, достоен за дворците край Лоара и за лъскавите салони на Париж. Тоалетите са с изчистени линии и обеми, с деликатни детайли. Изключителната им елегантност е закодирана в романтични дантели - най-често в екрю, пришити върху фина материя в телесен цвят. Ефектът е в създаването на сенки от двата цвята - най-новата техника на кутюристите. Материите са в основата на изисканото излъчване - креп, копринена органза, памучно пике, микадо, нежна дантела Chantily като "заместител" на тюла. Ефектни аксесоари от антично сребро "дописват" визията - тиарите и диадемите са истинска удивителна. Красавиците крачеха с уникални обувки от естествени материали, изработени специално за одеждите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай