Идва най-страховитата дата - 22.12.2022. Съдбовно предсказание

Световната мъгла се разсейва, идва кармична разплата

Идва най-страховитата дата - 22.12.2022. Съдбовно предсказание | StandartNews.com
  • Световната мъгла се разсейва, идва кармична разплата
  • Денят на шестте двойки – какво се сбъдна от пророчествата на Ванга?

Винаги, когато наближат огледални дати, светът се потапя в мистика. Но истерията, предшестваща втората дата, свързана с шест двойки и последната за 21-век, набира невиждана досега скорост. Може да се сравни само с пароксизма преди 21.12.2012 година, когато екстрасенси и шамани плашеха, че идва края на света.

Днес, 10 години по-късно, непосредствено преди Рождество, ни чака голямо предизвикателство, безспорно наситено с поредица от цифрови, енергийни и космически събития.

22 декември 2022 идва минути след като е настъпило зимното слънцестоене, часове преди да дойде новолунието. Носи шестте двойки, които вече показаха силата си преди 10 месеца. Ще ни раздруса и мощна магнитна буря и то по времето на ретроградните Уран и Марс. А като капак – нумерологичното значение на датата е плашещата четворка, образувана от фаталното число -13.

Предсказанията на Ванга

Казват, че датата е съдбовна и пророческа. Най-вече заради предсказанията на Ванга, която според руснака Сергей Косторной - приятел на пророчицата, е заявила, че този ден ще стане катастрофален и ще промени живота на целия свят. Тъмна сянка ще засенчи слънцето, което ще докара смърт и немотии.Дали го е казала това Ванга, никой не може да каже със сигурност. Но е факт, че предсказанията й се сбъдват с всичко сила.

За огледалната дата с шестте двойки – 22.02. 2022, тя позна за начало на пренареждане на света. Същият ден руският президент Владимир Путин подписа независимостта на Донецк и Луганс, което му развърза ръцете два дни по-късно да нахлуе в Украйна и да започне войната.

Другите предсказания на Ванга също се оказаха пророчески – за срива на „парите, които не са в ръцете“, тълкувано като първия сигнал за фалита на криптовалутите, за очаквания пълен разрив на отношенията на Русия със Запада, за епидемията, която ще се превърне в нормална болест, както и за ужасяващи изригвания на вулкани.

Не само руснакът цитира думи на Ванга за 22 декември 2022.  Според други очевидци на пророчествата й, тя предвещаваласветът да се раздели на "преди" и "след". Според Ванга хората могат да бъдат спасени само чрез преосмисляне на живота си и стойността, която носят на света. Иначе, ще се случи катастрофа - слънцето ще изчезне от очите на хората за шест месеца.

Мощната енергия

Според други източници Ванга предсказала появата на нова болест, която не щади никого. Причината е глобалното затопляне, което причинява топенето на сибирските ледници и причинява ужасна болест. Болестта щяла да започне от Сибир.Трети пък твърдят, че нови открития очакват Земята и те ще донесат големи скокове напред. Ванга описала събитието като откритие на "източник на енергия, по-мощен от слънцето".

 Един от известните екстрасенси, които са нейни поклонници, е категоричен, че Ванга му е казала, че „човечеството ще може да отвори нови възможности на Луната“ след сакралната дата.И "целият свят ще бъде ужасен от това, което вижда.Хората ще си помислят колко са глупави, защото се открива нещо, което никой никога не е забелязвал".

Има и такива, които са чули от пророчицата, че „много хора ще обеднеят на фона на голяма криза“.

Датата не е огледална, но е последната с 6 двойки за 21 век. Идващите поколения ще правят сравнения, когато настъпи следващата  огледална датас двойки - 02 12 2102, а точно след век е и още по-интересната: 22.12. 2122. Сегашната обаче също имаособено значение. За да разберем числовата стойност на датата, винаги събираме цифрите - 2 + 2 + 1 + 2 + 2 + 0 + 2 + 2. Числото е 13, а цифрата: 1 + 3 = 4.

Четворката е доста напрегнато число, което означава упорита работа, последователност, търпение и организация. Това означава, че всеки никой не може да очаква приближаващата дата да му донесе бърза печалба или неочакван успех. Всичко ще трябва да се изстрада. 

Защо датата не е смъртоносна

Колкото и да се опитват, екстрасенси и нумеролози да заредят датата със страховити очаквания, няма как да не признаят факта, че има две събития, които го пазят от фаталност.

Зимното слънцестоене, известно още от времето на траките, когато с ритуали над светилищата са отбелязвали раждането на новото слънце и идването на новия цикъл с увеличаване на деня, винаги е носело позитивния заряд за хората. А новолунието , особено което носи знака на Козирог,предвещава нова луна във време, което ще бъде сравнително спокойно. Вярно е, че настъпва период на големи промени, в които  амбициите ще бъдат огромни, но тези промени ще ни спохождат плавно и постепенно.Малко по- напрегнато ще е само на мистичната дата, когато Луната все още ще е в Стрелец и рисковете тогава са излишни.29-ият ден от лунния календар на същия ден е свързан с лоши мисли и риск от болести.

Затова да забравим фатализма - катастрофата категорично не е предизвестена от звездното небе.  Но съществени промени се задават.

Огледалният датчик

Кавказките шамани дават свое обяснение защо тази датата – 22.12.20221, е сакрална. Те яопределят като "огледален датчик", който отброява времето от първата огледална дата - 22 февруари 2022 г. в света и случилите се след това много смъртоносни събития. Според тях огледалната порта оттогава се е отворила - човечеството се движи от стария свят към новия.

В този преход са налице масови катаклизми. Освен трагичните събития, войната в Украйна, станахме свидетели на колосални природни бедствия по целия свят. Масивни пожари в Азия, вулканични изригвания (в Ява, в Индонезия), град Джакарта започва да потъва в морето и Атафона в Бразилия, който морето почти е погълнало.  Ледниците на Антарктида опасно се пропукват, което водидо повишаване на морското равнище в световен мащаб през следващите години.

Факт е, че много събития след 22 февруари 2022 г., не бяха предсказани нито от учени, нито от анализатори, нито от мистици. Те се случиха внезапно и неочаквано, защото и материалният, и духовният свят беше в смут и мъгла. Кавказките мъдреци обаче са единодушни - денят, в който мъглата започва да се разсейва, е 22 декември 2022 година.

Тази дата не е огледална, но с енергията на 6-те двойки трябва да повлияе на хаоса, за да внесе ред.  Процесите, които се случват в света, ще станат ясни, защото от тази дата ще стане ясно къде се крие "светлината в края на тунела".

Какво не можете да правите

В деня за шестте двойки нумеролозите и астролозите препоръчват да се изоставят шумните събирания и празненства. Този ден е по-добре прекаран у дома с любимите хора. Освен това не можете да бъдете алчни. Не взимайте заеми и не връщайте старите, без добре да сте си направили сметката.

Същото важи и за личния ми живот. Ако една връзка не ви носи радост, най-добре е да я оставите в миналото. А тези, които решат да признаят любовта си на този ден, могат да намерят щастливи семейства.

С две думи, кармични срещи ще има, за добро или по-скоро за разплата. Тази дата е носител на кармична разплата, изисква всеки от нас да развива прозорливост и предпазливост.

Избягвайте разговорите, съхранете себе си.И все пак, не робувайте на митове и легенди, на космически приумици и на купища астролози. Преживяхме кошмарна година и краят й наближава. Но да не бързаме да влизаме в следващата. Защото, ако вярваме на Дънов, това е числото на раздора. Така че, да се заредим с оптимизъм. Много време ще изтече до следващата огледална дата - 23 02 2023.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай