И бизнесът честити на "Стандарт"

И бизнесът честити на "Стандарт"  | StandartNews.com

Българският бизнес повярва в кампаниите на "Стандарт" и ги подкрепи. Защото ние застанахме зад българското производство, зад българската наука, зад българското образование, което дава най-ценния ресурс на икономиката ни: хората. Затова и представителите на българския бизнес бяха сред първите, честитили 23-ия рожден ден на "Стандарт".

Помагате на отговорния бизнес


Кирил Домусчиев, председател на КРИБ

Управителния съвет на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България - КРИБ Ви поздравя по случай 23-годишнината на вестник „Стандарт". Като един от новите членове на КРИБ, вестник „Стандарт" допринася за подобряване на бизнес средата и за налагане на светлия, национално отговорен бизнес. Съвместната ни инициатива „Да! На българската икономика" и проведените национални дискусии както в София, така и в други градове, спечелиха вниманието и подкрепата на бизнеса. Детайлна и много полезна информация, перфектна организация, откритост и дискусионност – това характеризира и общите ни събития, и самият вестник „Стандарт". Сигурен съм, че ще продължим да работим заедно, за да направим Бълария едно по-добро място за правене на бизнес и за създаване на добри новини.

Желая Ви и занапред спорна работа, много творчески успехи и нека вестник „Стандарт" бъде все така градивен, позитивен и полезен за своите читатели, за бизнеса и за обществото!

Провокирахте патриотичния избор на българите

 


Проф. д-р инж. Николай Михайлов, председател на СД на „Трейс Груп Холд"АД София

Приемете моите най-сърдечни поздрави по повод 23-я рожден ден на в. "Стандарт". Поздравявам Ви за начина, по който променяте дневния ред на обществото ни и обръщате гръб на негативното говорене. Само за една година, вие успяхте да реализирате инициативи, които са полезни, подкрепящи, провокирахте „патриотичния избор" и самочувствието на българите.

За мен, като представител на българския бизнес и университетски преподавател съвместните инициативи на в. Стандарт, КРИБ и БАН –„ Да! На българската икономика" и „Научните чудеса на България" отвориха Пътя за запазване националното богатство на страната ни.

Правите каузи в полза на бизнеса


Проф. д-р Лъчезар Цоцорков, Председател на БМГК и председател на Надзорния съвет на "Асарел-Медет" АД

През всички тези години медиен живот запазихте силно присъствие и следвахте неотлъчно един от основните принципи в журналистиката - различните гледни точки. В условията на пазарна икономика и силна конкуренция вашият вестник не само успешно защитава водещото си място сред българските медии, но и организира редица инициативи с обществена полза, в които се включи и нашата компания, като "Чудесата на България" и „Да! На българската икономика". Бъдете все така инициативни и търсени партньори.

Коректен партньор на бизнеса


Проф. дтн Николай Вълканов, Председател на Съвета на Директорите „Минстрой Холдинг" АД

Продължавайте да бъдете коректен партньор на бизнеса, отразявайте актуалните икономически събития и процеси и реализирате повече обществени дискусии в рамките на програмата „Да! На българската икономика." На целия екип желая творческо вдъхновение, упорство в постигане на още по-високо качество, неизменен и растящ интерес от страна на вашите читатели и още хиляди поводи за гордост от постигнатото!

Истината, преди всичко


Венцислав Чолаков, Изпълнителен директор „Булгартабак-Холдинг"АД

Приемете от целия екип на „Булгартабак-Холдинг" нашите най-сърдечни поздравления по случай рождения ден на вестник „Стандарт". Желаем Ви дълги години всеотдайна работа, като искрено вярваме, че и за напред ще защитавате истината.

Големите имат големи отговорности


Радомир Чолаков, Изпълнителен директор Каолин АД

Големите предприятия имат големи отговорности. Пожелаваме на „Стандарт" да продължава, както и досега, да носи с достойнство отговорността си за утвърждаването на принципите на почтената и коректна журналистика, за точното и балансирано информиране на гражданите и за укрепването на доверието в обществото. От което полза имаме всички.

Работите по европейски стандарти


Бойко Атанасов, изпълнителен директор на НАП

Нееднократно в. "Стандарт" показва, че в България се работи с морал, отговорност, коректност и в услуга на обществото. Искрено вярвам, че въпреки предизвикателствата, пред които ни изправя ежедневието, ще продължите да оправдавате очакванията на нашите сънародници и да доказвате, че вашият професионализъм не отстъпва на европейските стандарти.

Трибуна сте на свободното слово


Васил Велев, Председател на УС на Асоциацията на индустриалния капитал в България

За тези 23 години вестник „Стандарт" стана трибуна на свободното слово и медия с характер, която отстоява позициите на гражданското общество и отразява честно и безпристрастно, случващото се около нас!
Поздравявам всички, които през тези години са допринесли за професионалното израстване на вестника и за утвърждаването му като една от най-големите медии в страната.

Носите предприемачески дух


Цветан Симеонов, председател на БТПП

Бих искал от името на Управителния съвет на Българската търговско-промишлена палата и лично от свое име да поздравя целия екип на уважавания вестник „Стандарт" по повод 23-та годишнина на изданието. БТПП високо оценява усилията и професионализма на журналистическия екип на вестника за обективно отразяване на проблемите на бизнеса в България и позициите на палатата за необходимостта от подобряване на бизнес средата и създаване на условия за разгръщане на предприемаческия дух и икономическия растеж.

За безспорния професионализъм в отразяването на икономическата тематика вестник „Стандарт" не веднъж е отличаван с Годишни награди на БТПП и е традиционен медиен партньор на палатата, за което използвам случая да изкажа още веднъж поздравления и признателност. Като ви пожелавам висок творчески заряд, много нови успехи и все повече читатели!

Гонете високи цели


Танасис Кацирубас, главен изпълнителен директор на Мтел

За 23 години една медия създава традиции, съумява да подбере качествени кадри и да натрупа богат опит. Пожелавам Ви да продължите да поддържате високия професионализъм. Към целия екип на вестника изказвам искрените си пожелания за здраве и креативност. Поставяйте си високи цели и се стремете да ги постигнете - това ще е от полза за цялото общество.

Само най-добрите са успешни две десетилетия


Стайн-Ерик Велан, Главен изпълнителен директор на Теленор България

През годините вие не спирате да доказвате своя висок професионализъм и амбиция да постигате повече. Да бъдеш успешен в продължение на повече от две десетилетия е предизвикателство, с което се справят само най-добрите. Бих искал да ви поздравя за вашата креативност и всеотдайност към журналистическата професия, благодарение на които вестник „Стандарт" е сред най-обичаните и водещи печатни издания в България. Желая Ви да запазите уникалния си стил и да не спирате да печелите верни читатели всеки ден!

Бизнес вестникът на България


Александър Грънчаров, Главен Маркетинг директор на VIVACOM

Честит 23-ти рожден ден на вестник Стандарт - бизнес вестника на България! За нас като най-голямата компания в сферата на телекомуникациите и един от най-големите работодатели и данъкоплатци, е изключително ценно, че има медия, която дава трибуна на корпоративните граждани на нашето общество. В най-трудните икономически времена за страната ни Стандарт беше и продължава да бъде свободният глас на бизнеса, гласът, който говори открито и ясно за неговото развитие в синхрон с това на държавата и гражданите.

Помагате за успешен диалог с кабинета


Ангел Попов, собственик на „Рефан България" ООД

Приемете моите най-сърдечни поздравления по повод 23-тата годишнина на вестник „Стандарт".
Фирма „Рефан България" е само година по-голяма от вестника и реално вървим заедно по пътя на успеха. Този път е по-лек, когато имаш честни и стабилни партньори, на които можеш да разчиташ. За мен вестник „Стандарт" е такъв партньор.
Оценявам високо както качеството на журналистиката в него, така и обществената му роля с всички национални кампании, които прави – от патриотичната „Чудесата на България", през социалните „Възкреси доброто"
и „Милост за децата", до „Да! На българската икономика", която има амбициозната задача да осъществи успешен диалог между бизнес и правителство.

Търсите решаване на проблемите


Цветан Цонев, Председател на СД и представляващ „ПСТ ГРУП"

 
Камен Кичев, Изпълнителен директор на „ПСТ ГРУП"

Вестник „Стандарт" е изданието, което винаги търси позицията на бизнеса и търси решение на проблемите. Кампанията Ви "Да! На българската икономика" показа, че бизнесът и държавата винаги могат да постигнат съгласие, ако бъдат събрани на една маса. Високо ценим Вашия професионализъм и Ви желаем много здраве и професионални успехи! Продължавайте все така напред!

Продължавайте напред със същия хъс

Технополис България ЕАД

Поздравяваме целия ви екип за професионалната работа, качествена журналистика и множеството обществено значими каузи, които създавате, популяризирате, и за които се борите, като „Чудесата на България" и кампанията за подпомагане на децата на загинали служители от системата на МВР.
За нас е голяма чест да бъдем ваши партньори и ви пожелаваме да продължавате напред със същия устрем, хъс и ентусиазъм, които влагате още от първия брой на вестник „Стандарт" преди 23 години!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай