Холивудска легенда казва край! Коя е причината

Решението, взето от актьора

Холивудска легенда казва край! Коя е причината | StandartNews.com

Една от знаковите фигури в Холивуд Никълъс Кейдж намекнa, че му остават само три или четири филма, преди да се оттегли от актьорската си кариера и да се съсредоточи върху други проекти, в интервю за Vanity Fair.

Въпреки че не е задължително да приключи с актьорската си кариера, 60-годишният актьор назова желанието си да прекарва повече време със семейството си като една от причините, поради които иска да сложи край на впечатляващо плодотворната си кариера до този момент, предаде БГНЕС.

Освен предстоящите премиери, които ще продължат до 2025 г., Никълъс Кейдж вероятно ще приключи с работата си след още три или четири филма, които все още не са разкрити. Тъй като забавя темпото и се готви да се оттегли от актьорската си кариера в киното, той иска да бъде по-избирателен, когато става въпрос за малкото му бъдещи роли, и да се оттегли с гръм и трясък.

От тези няколко заглавия се надяваме да видим продължението на "Лице назаем", за което се говори от години, но към момента не е напълно осъществено.

Холивудският актьор е носител на наградата Оскар за най-добра главна мъжка роля във филма Да напуснеш Лас Вегас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай