Голяма сума пари за 3 зодии! Ето кога

Звездите им предричат ​​професионално развитие

Голяма сума пари за 3 зодии! Ето кога | StandartNews.com

След 15 февруари 3 зодии ще получат голяма сума пари.

Близнаци

Близнаците трябва да отворят по-широко портфейла си! Звездите им предричат ​​професионално развитие, което ще донесе нови клиенти, печалба, а за предприемачите - увеличение на приходите. Особено щастливи ще бъдат хората, които работят в творческата индустрия, а също и тези, които се занимават с търговия, транспорт, логистика и работа с документация.

Лъв

Не им е лесно на Лъвовете напоследък, но сега лека-полека финансовото им състояние ще започне да се подобрява. Постъпленията в банковата им сметка през втората половина на февруари ще бъдат свързани с лични сделки - това могат да бъдат подаръци, приходи от предишни инвестиции, продажба на лични вещи, отдаване под наем на недвижими имоти. Звездите съветват представителите на този знак да управляват финансите си разумно, за да не съжаляват по-късно.

Дева

Мъдрите и благоразумни Деви наистина ще забогатеят през втората половина на февруари. Може да им дойде някаква финансова помощ или да им бъде върнат дълг, за който те отдавна са забравили, пише actualno.com. Възможно е те да получават процент от инвестициите, да печелят от прехвърлянето на интелектуална собственост и т.н.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай